Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου

Παραθέτουμε ανακοίνωση του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου.


Την Πέμπτη  26/10/2017, μετά από αίτημα συνάντησης εκ μέρους της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, ο Διευθυντής της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου Α/Υ’ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ παρουσία και του Υποδιευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου Α/Υ’ κ. ΚΑΖΑΜΙΑ Εμμανουήλ δέχθηκαν  με εγκαρδιότητα αντιπροσωπεία της Ένωσής μας. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κ. Διευθυντή για τις μέχρι τώρα δράσεις μας καθώς και για τις εκδηλώσεις που έχουμε ήδη σχεδιάσει για το μέλλον. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο Πανελλήνιο συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί το 2018 στον Νομό Λασιθίου.

Ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Λασιθίου μας καλωσόρισε και μας υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε κοινωνικό-πολιτιστική δράση της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, που σκοπό έχει να προάγει το έργο της Αστυνομίας στην τοπική κοινωνία. Επίσης μας διαβεβαίωσε ότι η φυσική ηγεσία θα είναι στο πλευρό της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και θα βοηθήσει στην διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου προκειμένου το εν λόγω συνέδριο στο Νομό μας, να αποτελέσει σταθμό αναφοράς για τα μελλοντικά συνέδρια της Δ.Ε.Α.

Ιδιαίτερη έκπληξη κατά την διάρκεια της συνάντησης μας, αποτέλεσε η επίσκεψη του επικεφαλή του Ψυχιατρικού - Ψυχολογικού Τμήματος της ΕΛ.ΑΣ - Αστυνομικού Διευθυντή Υγειονομικού, κ.  ΚΟΥΦΑΚΗ Εμμανουήλ, ο οποίος βρέθηκε στο Νομό μας προκειμένου μιλήσει στους Αστυνομικούς σχετικά με το εργασιακό στρες κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Λασιθίου για την μέχρι τώρα στήριξη του στην Ένωσή μας. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας προκειμένου προγραμματισθούν κοινές δράσεις με την φυσική ηγεσία με μοναδικό γνώμονα την κοινωνία του Λασιθίου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

 

       Ο Πρόεδρος                                                                                  Η Γενική Γραμματέας

 

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                                             Ζερβάκη Μαρία - Σπυριδούλα


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια