Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ για την απαγωγή: "Ο αρχηγός δεν μας είπε ποτέ τα ... νόμιμα ή τα ... προβλεπόμενα "- Πως δεν έμεινε όμηρος άλλους 6 μήνες ο Λεμπιδάκης


Μέλι στάζουν για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ οι αξιωματικοί που συμμετείχαν αποφασιστικά σε όλο το στάδιο των εξελίξεων της απαγωγής Λεμπιδάκη. Μιλώντας στο bloko.gr τονίζουν ότι
ο κ. Τσουβάλας, τους άκουγε, τους συμβουλευόταν, αλλά ήταν αυτός που λάμβανε τις κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις.


"Δεν μας είπε ποτέ κάντε τα νόμιμα, ή τα προβλεπόμενα, όπως μας λένε συνήθως κάποιοι άλλοι  ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί, όταν οι καταστάσεις αρχίζουν να γίνονται όπως το παιχνίδι με την φωτιά. Και ΄ντε να βρεις μετά ποια είναι τα νόμιμα και ποια τα προβλεπόμενα, ειδικά αν κάτι πάει στραβά", καταλήγουν.

Το bloko.gr είχε αποκαλύψει ότι η εντολή της αστυνομικής επέμβασης δόθηκε από τον κ. Τσουβάλα ενώ ήταν καθ' οδόν προς τα Ιωάννινα. Το πράσινο φως άναψε για τον υποστράτηγο- γενικό διευθυντή Κρήτης Κων. Λαγουδάκη, αφού ο τελευταίος διαβεβαίωσε ότι ο όμηρος βρισκόταν μέσα στο υπό επιτήρηση κτίριο στο Ατσιπόπουλο.

Θα μπορούσε να ρίξει αλλού το μπαλάκι της ευθύνης, λένε οι ίδιοι αξιωματικοί, ή ν' αφήσε άλλους 6 μήνες όμηρο τον Λεμπιδάκη στα χέρια των απαγωγέων. Δεν έκανε τίποτα από τα δύο. Πήρε την ευθύνη πάνω του με ρίσκο να καταστραφεί, αλλά έτσι δεν επέτρεψε να μην αφεθεί κανένα δευτερόλεπτο παράτασης στον εφιάλτη του επιχειρηματία.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια