Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Ο έλεγχος στο αυτοκίνητο... αποκάλυψε τη δράση του 50χρονου

Ένας τυχαίος έλεγχος στο αυτοκίνητο ενός 50χρονου στο Ηράκλειο οδήγησε τις Αρχές στην εξιχνίαση 8 υποθέσεων κλοπής καθώς και μίας απόπειρας σε μαγαζιά της πόλης.
Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι αστυνοικοί της ΟΠΚΕ Ηρακλείου σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, φακός, θήκη ταμειακής μηχανής η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει από κατάστημα του Ηρακλείου.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, ο 50χρονος από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου είχε διαπράξει επιπλέον επτά κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε επιχειρήσεις, στο Ηράκλειο, αφαιρώντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικοί υπολογιστές) .

πηγή: ekriti

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια