Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκθεση SICUREZZA 2017: Ανάπτυξη, διεθνοποίηση, νέες ευκαιρίες και εκπαίδευση για την αγορά της ασφάλειας

 Σε μια περίοδο κατά την οποία η αγορά της ασφάλειας συνεχίζει να αναπτύσσεται  και ευρύτερα ο τομέας του security να γίνεται ακόμα πιο σημαντικός για τις τοπικές αλλά και διεθνείς οικονομίες, η
SICUREZZA 2017 – που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 και 17 Νοεμβρίου  στο Μιλάνο – σκοπεύει να εδραιώσει το ρόλο της ως μια διεθνής έκθεση που προσφέρει νέες ευκαιρίες προβολής στις εταιρίες του χώρου.
Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την ANIE Sicurezza, στην αγορά της Ιταλίας έχει σημειωθεί ανάπτυξη της τάξεως του 5,1 % το 2016 σε σχέση με το 2015 , ενώ όλο και περισσότεροι Ιταλικοί κατασκευαστικοί οίκοι δείχνουν ενδιαφέρον για τις Διεθνείς αγορές.
«Σε έναν τόσο δυναμικό τομέα, τόσο οι επαγγελματίες σε όλους τους τομές της ασφάλειας, όσο και οι εταιρείες όλων των μεγεθών καλούνται να εντείνουν τις δραστηριότητες τους, να εξελίσσονται και να αναζητούν πάντα νέα κίνητρα για την αύξηση των εργασιών τους και των ευκαιριών ανάπτυξης. Με απλά λόγια, είναι υποχρεωμένοι να είναι ανταγωνιστικοί », σχολίασε ο Giuseppe Garri, Διευθυντής των Εκθεσιακών Εκδηλώσεων της Sicurezza. «Σε αυτό το πνεύμα, η SICUREZZA 2017 θα επιδιώξει δύο στόχους: να προσφέρει μια ολοένα και ευρύτερη και διεθνή επιχειρηματική πλατφόρμα για να υποστηρίξει τις εμπορικές δραστηριότητες των εταιρειών και να εκτιμήσει τις λύσεις και τις καινοτόμες δεξιότητες που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον τομέα και να του επιτρέψουν να εξελίσσεται. Η έκθεση θα προσφέρει στις επιχειρήσεις τα εργαλεία και τις επαφές που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους στις διεθνείς αγορές και θα παράσχουν ένα εκτεταμένο και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στους επαγγελματίες, προκειμένου να αποκτήσουν την πρόσθετη τεχνογνωσία που απαιτείται σήμερα για όσους εργάζονται σε κάθε τμήμα».

Διεθνοποιήση και Νέες Ευκαιρίες

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για νέες διεθνείς αγορές θα βρουν ένα προνομιακό κανάλι χάρη στην SICUREZZA., δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει 200 ​​κορυφαίους διεθνείς αγοραστές από τις αγορές της Μεσογείου, Βόρειας Αφρικής, Ανατολικής Ευρώπης, Ρωσίας, τα Βαλκάνια, τις Βαλτικές Δημοκρατίες και τη Μέση Ανατολή. Οι δυνητικοί ξένοι αγοραστές, που θα επιλέγονται ανά χώρα προέλευσης και αγοραστική δύναμη, θα μπορούν να επωφεληθούν από το οργανωμένο πρόγραμμα, Fiera Milano My Matching, που θα τους επιτρέψει να συναντήσουν τους εκθέτες, να βελτιστοποιήσουν το χρόνο τους στην εκδήλωση και να διευκολύνουν την έναρξη των επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων.
Ωστόσο, ο στόχος της διεθνοποίησης δεν προορίζεται μόνο για ιταλικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για ξένες αγορές. Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότερες διεθνείς επιχειρήσεις επιλέγουν την έκθεση για να προβληθούν. Οι διεθνείς εταιρείες θα καταλαμβάνουν κατά 50% περισσότερους εκθεσιακούς χώρους σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, καθιστώντας έτσι σαφή ένδειξη της σημασίας της νέας θέσης της SICUREZZA στο ημερολόγιο του διεθνούς εμπορίου.

Νέα πρόκληση για τους τεχνικούς επαγγελματίες με εκπαιδευτικές εκδηλώσεις

Και ενώ οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να ανταποκριθούν στην ανταγωνιστικότητα μέσω νέων ευκαιριών στο εξωτερικό, οι αυτόνομοι επαγγελματίες πρέπει να παρακολουθήσουν την τρέχουσα τεχνολογική εξέλιξη.

Με αυτό το πνεύμα, η SICUREZZA προτίθεται να αναπτύξει μια προοδευτικά καλύτερη υποστήριξη στους νέους επαγγελματίες που απαιτούνται από τον τομέα. Σήμερα, ο «κλασικός» εγκαταστάτης αυτόνομου προϊόντος ασφάλειας, απαιτείται να ανακαλύψει και να αναπτύξει τις ικανότητές του, να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε σχέση με τις διάφορες απαιτήσεις και πλαίσια εφαρμογής. Οι μελετητές και οι εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και βιντεοεπιτήρησης βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο ενός  διαλόγου με τις εταιρείες, τον υπεύθυνο έργου και τον τελικό χρήστη, και πρέπει όχι μόνο να αναλάβουν το ρόλο του τεχνικού αλλά και του συμβούλου. Τα νέα συστήματα, τα οποία συχνά είναι επεκτάσιμα, μπορούν να υλοποιηθούν ή απλά μπορούν να αναβαθμιστούν χρησιμοποιώντας νέο λογισμικό ή τα πιο πρόσφατα συστατικά, απαιτούν τα κατάλληλα σετ δεξιοτήτων. Ακόμα και η μακροχρόνια σχέση με τον πελάτη που δεν τελειώνει με την εγκατάσταση του συστήματος, απαιτεί από τον επαγγελματία να υιοθετήσει νέες οργανωτικές και διαπροσωπικές δεξιότητες.

Εν τω μεταξύ, τα διάφορα περιβάλλοντα στα οποία η ασφάλεια αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως ανάγκη, ακόμη και από νομοθετική άποψη για τους επαγγελματίες του τομέα, αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται τόσο στον δημόσιο τομέα όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

Η SICUREZZA, με πάνω από 100 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε τρεις μέρες, που οργανώνονται από συνεργάτες και εταιρίες, θα επιτρέψει σε όλους τους φορείς να αναπτυχθούν μέσα σε ένα πλαίσιο γεμάτο ευκαιρίες, χάρη σε μια ευρεία επιλογή διαφορετικών εκπαιδευτικών εκδηλώσεων.
Ως εκ τούτου, η ανταγωνιστικότητα αναδεικνύεται στο επίκεντρο της SICUREZZA και θα αποτελέσει τον στόχο γύρω από τον οποίο θα αναπτυχθεί η εκδήλωση για να ενθαρρυνθούν οι φορείς εκμετάλλευσης, οι εταιρείες και οι οργανισμοί να προωθήσουν την ανάπτυξη του τομέα. Πράγματι, ο τομέας της ασφάλειας δεν περιστρέφεται απλώς γύρω από την τεχνολογία, αλλά αποτελεί επίσης μια εκτεταμένη υπηρεσία, η ανάπτυξη της οποίας γίνεται σταδιακά δείκτης της προόδου της σύγχρονης κοινωνίας.

Επισκεφθείτε το www.sicurezza.it για να έχετε πρόσβαση στο σύστημα εγγραφής και με μερικά μόνο κλικ θα μπορείτε να αποφύγετε τις ουρές και να εξοικονομήσετε έως και 50% στο εισιτήριό σας.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια