Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Είχε δίκιο ο υπουργός για την πυροσβεστική'' - Επιστολή πυροσβέστη στο Bloko.gr

 Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Νίκου Τόσκα σχετικά με την πυροσβεστική. Δημοσιεύουμε επιστολή πυροσβέστη που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Bloko.gr.



Εχει ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ δίκιο για τα οσα είπε για την πυροσβεστικη; Ναι δυστυχώς έχει δίκιο:

1. Όλα τα κακομαθημένα παιδια (ανωτεροι-ανώτατοι Αξ/κοι) στριμώχνονται στα πολιτικά γραφεία για να πάρουν το βαθμό. Δεν ενδιαφέρει κανέναν πόσους θα "πηδήξει" αφού αυτό γίνεται από όλους και ειναι φυσιολογικό. Ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΠΣ "πηδησαν" δεκάδες για να πάρουν το βαθμό. Στις τελευταίες κρίσεις δε, γύρισαν την επετηρίδα ανάποδα για να προάγουν τα δικά τους παιδιά, κυριολεκτικά τους τελευταίους, τους "άριστους" και να τα αποτελέσματα.
2. Για ποια εκπαίδευση να μιλήσουμε αφού δεν γίνεται σε κανένα επίπεδο καθώς ολοι βλέπουν την δασοπυρόσβεση σαν πάρεργο. Δεν υπάρχει επαφή με το δάσος, δεν το γνωρίζουμε, μόνο το καλοκαίρι το βλέπουμε και πάντα μέσα από το αυτοκίνητο.
3. Γνωρίζει κάποιος πόσοι πυρ/στες ειναι υπέρβαροι, πόσοι με φυσικη κατασταση μηδεν, ποσοι δεν έχουν περπατήσει ποτέ στο βουνό;                         Η φυσική μας ηγεσία διαχρονικα στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Ο υπουργός μετα τις διαπιστώσεις του έχει ηθική υποχρέωση απέναντι σε αυτούς που κοπιαζουν ανιδιοτελώς να καταθέσει τις προτάσεις του και να πάρει συγκεκριμένα μέτρα. Σε διαφορετική περίπτωση οι δηλώσεις του ήταν χάρην εντυπώσεων και φυσικά του χρόνου θα ήμαστε στο ίδιο έργο θεατές.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια