Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Σάλος από καταγγελία για πλαστικό χειρουργό – Η επίθεση σε ασθενή που του ζήτησε εξηγήσεις

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από έξι μήνες όταν ο καταγγέλλων με την σύζυγό του απευθύνθηκαν σε δυο γιατρούς της Πάτρας προκειμένου να υποβληθεί η σύζυγος αφενός σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής και εν συνεχεία σε επέμβαση αισθητικής φύσεως στην περιοχή της κοιλιάς. Ο μεν πρώτος γιατρός που ανέλαβε να της κάνει την επέμβαση αφαίρεσης χολής είναι συνταξιούχος, ο δε δεύτερος που ανέλαβε την πλαστική επέμβαση είναι ο κατηγορούμενος για τον τραυματισμό του συζύγου της ασθενούς. 
Κατά τη διάρκεια της επέμβασης που έγινε σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας, η οποία δεν έχει άδεια για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις, καθώς είναι διαφορετικού ιατρικού αντικειμένου, ο γιατρός που είχε αναλάβει την αφαίρεση της χολής δεν της την αφαίρεσε τελικά, αλλά αρκέστηκε στην πρακτική του καθαρισμού της χολής. Στη συνέχεια έγινε η αισθητικής φύσεως επέμβαση.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κατοίκου της Δυτικής Αχαΐας δεν ενημερώθηκαν ότι η αφαίρεση της χολής δεν ολοκληρώθηκε και πλήρωσαν κανονικά. Όταν μετά από κάποιο διάστημα η σύζυγος είχε πάλι ενοχλήσεις και απευθύνθηκαν σε άλλο γιατρό έμαθαν ότι η χολή της δεν είχε αφαιρεθεί. Τότε ο καταγγέλων συναντήθηκε με τους δύο γιατρούς και ζήτησε εξηγήσεις. 

Η επίθεση με σπασμένο ποτήρι

Επάνω στον καυγά σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της ασθενούς στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας ο πλαστικός χειρουργός τον τραυμάτισε πολλαπλώς στο πρόσωπο με ένα σπασμένο ποτήρι. Μάλιστα χρειάστηκε η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.
Η υπόθεση πάντως εχει πολλαπλές παραμέτρους, καθώς αφενός η κλινική στην οποία έγινε η επέμβαση δεν είχε άδεια για τέτοιου είδους επεμβάσεις, αφετέρου ο γιατρός που έκανε την επέμβαση αφαίρεσης χολής είναι συνταξιούχος και έχει καταθέσει την άδειά του. Τέλος και σημαντικότερο ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της ασθενούς  με φερόμενο ως δράστη τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με βαρύτατες κατηγορίες.
Πηγή: thebest.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια