Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μείωσαν τις απαιτήσεις τους οι απαγωγείς Λεμπιδάκη - Πόσα ζητούν

159 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του συμπληρώνει σήμερα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, με τους συγγενείς του να αγωνιούν για τη ζωή του κάθε δευτερόλεπτο που περνά. Στην τελευταία
επικοινωνία τους, ελάχιστες ημέρες μετά την αποστολή διπλής "απόδειξης ζωής" και με ιδιόχειρα σημειώματα του 54χρονου και με βίντεο, οι απαγωγείς έριξαν το ποσό, που απαιτούν για να τον απελευθερώσουν.
Στα γραπτά μηνύματα, που αντάλλαξαν με τον αδελφό του Κρητικού επιχειρηματία, που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις, ζήτησαν τριάντα εκατομμύρια ευρώ, αντί των πενήντα που απαιτούσαν εδώ και μήνες και αντί των εκατό, που είχαν ζητήσει στην πρώτη επικοινωνία τους.
Έγραψαν, μάλιστα, ότι εάν καταφέρουν να τα συγκεντρώσουν ας βρουν έναν τρόπο να τους ενημερώσουν, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν βιάζονται.

Η οικογένεια για πολλοστή φορά απάντησε ότι έχει συγκεντρώσει λιγότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ και ότι αδυνατεί να μαζέψει περισσότερα και να καταβάλει τα τριάντα, αλλά η επικοινωνία συγγενών και απαγωγέων σταμάτησε εκεί.

Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια