Οι ειδικοί συμβουλεύουν: Κάντε σεξ κάθε βράδυ! Δείτε γιατί…


Τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε καλή υγεία; Κάντε σεξ όσο πιο συχνά μπορείτε, απαντούν οι επιστήμονες!

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, το συχνό σεξ δεν προσφέρει μόνο απόλαυση και ψυχική ευεξία, αλλά έχει και πολλά σημαντικά οφέλη για την υγεία. Μάθετε ποιοι είναι οι λόγοι που επιβάλλουν να έχετε στενές επαφές τρίτου τύπου κάθε βράδυ!

«Ικανοποιημένος/η» σύζυγος

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι άνδρες κάνουν σεξ με το έτερο ήμισυ τα βράδια εμφανίζονται πιο ικανοποιημένοι, επομένως δεν γκρινιάζουν.

Λύνονται πιο εύκολα τα προβλήματα

Όσο πιο συχνά έχει σεξουαλική επαφή ένα ζευγάρι, όχι μόνο έχει λιγότερα προβλήματα αλλά μπορεί να τα αντιμετωπίσει χωρίς εντάσεις.

Θωρακίζει το ανοσοποιητικό

Οι συχνές ερωτικές επαφές  φαίνεται ότι αυξάνουν τα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης Α, η οποία εμπλέκεται στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού μας, σύμφωνα με έρευνα του δρ. Carl Charnetski, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Wilkes.

Βοηθάει στον ύπνο

Η χαλάρωση και η ηρεμία που ακολουθεί μετά από τις στενές επαφές τρίτου τύπου είναι αντίδοτο στην αϋπνία και στον ανήσυχο ύπνο.

Αντίο στον πονοκέφαλο

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Cephalalgia, ο πονοκέφαλος μπορεί να υποχωρήσει χάρη στις ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ.


Πηγή: healthreport.gr
_