Λευκάδα: Έλουσαν εφοριακό με τη ζύμη της κρέπας

Σύμφωνα με την φωτογραφία που εστάλει στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο χθες, δεν ήταν καιλίγη η ποσότητα της ζύμης που ήρθε στο κεφάλι και στο σώμα γυναίκας εφοριακού. Επανερχόμαστε στο
θέμα που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και αφορά το κλιμάκιο ελέγχου που επισκέφτηκε το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας  στο συγκεκριμένο κατάστημα τα κλιμάκια ελέγχου το επισκεπτόταν σε κάθε τους προγραμματισμένο έλεγχο χωρίς να υπάρχει καμιά δυσφορία απο πλευράς του ιδιοκτήτη. Χτες το βράδυ προσήλθαν στο κατάστημα και ενώ πραγματοποίησαν τον έλεγχό τους θέλησαν ναεπιβάλλουν πρόστιμο γιατί οι αποδείξεις βρισκόταν κομμένες στο ταμείο αλλά δεν είχαν πάει στα τραπέζια.  Υπήρχαν λοιπόν οι αποδείξεις και το κράτος δεν θα ζημιωνόταν από το φπα της κρέπας με τη σοκολάτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ,ας υπάρχει και καταγεγραμμένο υλικό στο καταγραφικό της κάμερας που θα χρησιμοποιηθεί όπου είναι αναγκαίο.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι επιχειρήσεις πλέον δεν είναι βιώσιμες και μόνο στον τουρισμό έχουμε καταφύγει όλοι. Ο τουρισμός στη Λευκάδα έχει μικρό χρονικό όριο , σε  ένα μήνα σχεδόν του καλοκαιριού προσπαθεί να επιβιώσει ο επιχειρηματίας για τους υπόλοιπους 11 του χρόνου και  έχει και το κράτος να τον κυνηγά.

http://lefkasnews.gr
_