Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περισσότερη τροχονόμευση στο κέντρο της Λάρισας προανήγγειλε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Μία «πιο ουσιαστική παρουσία στην πόλη της Λάρισας» τόσο σε τροχονομικό, όσο και σε επίπεδο αστυνόμευσης, προανήγγειλε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο αρχηγός της
Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβαλάς.

Ο κ. Τσουβαλάς συναντήθηκε στο δημοτικό κατάστημα με το δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη, με τους δύο άντρες μετά από περίπου μία ώρα συζήτησης, να συνομολογούν μία «πολύ καλή συνεργασία».

Ωστόσο στις δηλώσεις που ακολούθησαν ο κ. Καλογιάννης έσπευσε να αναφερθεί ονομαστικά τόσο στο ζήτημα της τροχαίας κίνησης στο κέντρο της Λάρισας, αλλά και σ’ αυτό της παραβατικότητας μιλώντας για «μικρούς θύλακες», αλλά παράλληλα επισημαίνοντας πως «η Λάρισα είναι μία πόλη με χαμηλή παραβατικότητα».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  επεσήμανε πως υπάρχει μεν ικανοποίηση για το γεγονός πως η Λάρισα δεν έχει βαριά εγκληματικότητα, για να συμπληρώσει πως «θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην τροχαία κίνηση της πόλης, στον ρυθμιστικό και συμβουλευτικό πρωτίστως χαρακτήρα, για να γίνει η Λάρισα πιο οικεία και φιλική στους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Σε επίπεδο αστυνόμευσης προανήγγειλε την εμφάνιση αστυνομικών στις γειτονιές και «καθημερινή δράση ώστε να είναι εδραιωμένη η άποψη στους πολίτες πως η Λάρισα είναι πόλη χαμηλής εγκληματικότητας».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος Λαρισαίων έδωσε αναμνηστικά δώρα στον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Δείτε φωτογραφίες:




newsroom onlarissa.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια