Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πότε θα γίνουν οι κρίσεις στην πυροσβεστική και πότε στην ΕΛΑΣ; Ποιους αφορά;

Μιλώντας στο bloko.gr υψηλόβαθμα στελέχη της Κατεχάκη σημείωναν ότι στην πυροσβεστική -όπως άλλωστε έχουμε γράψει σε ανάρτηση με
τίτλο "Έρχονται έκτακτες κρίσεις στην πυροσβεστική τον Σεπτέμβριο" στην πυροσβεστική μέσα στις επόμενες ημέρες και το πιθανότερο μέσα στον μήνα, θα γίνουν ορισμένες διορθωτικές κινήσεις.


Όπως υποστηρίζεται συγκεκριμένα, θα γίνουν αρκετές παρεμβάσεις κάτω από τον αρχηγό, ώστε στις κανονικές κρίσεις, οι κριτές να είναι αυτοί που η παρούσα ηγεσία εκτιμά και θεωρει ως ικανούς για να κρίνουν, καθώς όλοι -και αυτοί που επίκειται να απομακρυνθούν- κρίθηκαν στη διάρκεια της τρέχουσας αλλά προς το τέλος της αντιπυρικής περιόδου.

Σε ότι αφορά στις κρίσεις για την ΕΛΑΣ, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης  σημειώνουν ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και όπως σημειώθηκε με έμφαση, δεν συζητήθηκε είτε διερευνήθηκε ακόμη η πρόθεση του κ. αρχηγού για την πιθανότητα ανανέωσης της θητείας του για τρίτο κατά το νόμο και τελευταίο έτος.

Διαβάστε σε λίγο στο bloko.gr, ρεπορτάζ με πληροφορίες για το σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ, το βαθμολόγιο των αξιωματικών και το ενδεχόμενο "αναδιάρθρωσης" της ιεραρχίας.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια