Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έρχονται έκτακτες κρίσεις στην πυροσβεστική τον Σεπτέμβριο

Στις 17 Αυγούστου σε ρεπορτάζ- ανάλυση σε ανάρτηση με τίτλο, "Η κρίση στην πυροσβεστική δρομολογεί αλλαγές στην Κατεχάκη", σημειώναμε μδταξύ άλλων τα εξής:"κάποιος
πρέπει να αναλάβει το βάρος της ευθύνης για το ολοκάυτωμα, όπως επίσης και για την καταστροφή των Κυθήρων, απ' όπου ξεκίνησε η διαρραγή των σχέσεων αρχηγού και υπαρχηγών. Μετά από όλα αυτά, αναζητείται το εξιλαστήριο θύμα πάνω στο οποίο θα φορτωθεί συλλήβδην η κραυγαλέα αποτυχια της δυστυχώς τρέχουσας ακόμη αντιπυρικής περιόδου..."

Τελικά, όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημ΄δερωσης, το μάρμαρο της αποτυχίας δεν πρόκειται να  πληρώσει το πολιτικό στέλεχος, αλλά η φυσική ηγεσία, καθώς προκρίθηκαν δύο λόγοι σκοπιμότητας. Ο πρώτος, ότι με την αποκαθήλωση πολιτικού στελέχους, δεν θα αποτιναζόταν οι μελανές κηλίδες της καταστροφής από το υπόλοιπο σύνολο της πολιτικής ηγεσίας στη στενή και στην ευρεία της έννοια, ενώ μάλλον συνέβαλε κατευναστικά ώστε να συντελεστεί η αλλαγή πλεύσης στον προσανατολισμο της αποδόμησης, η αλληλεγγυη εντός του ΠΡΑΤΤΩ.

Και κάπως ετσι, επιλέχθηκε η φυσκή ηγεσία, η οποία έδωσε δικαιώματα με τα καμώματα και τους καυγάδες στο πυροφυλάκειο της Μαύρης Ώρας στη Μαλακάσα και όπως σημειώνεται από έγκυρες πηγές ενημέρωσης, μέσα στο Σεπτέμβριο θα διεξαχθούν έκτακτες κρίσεις.

Αλλά και πάλι. Τίνος επιλογή ήταν η σημερινή φυσική ηηγεσία; Τίνος επιλογή ήταν η αμέσως προηγούμενη που και αυτή καρατομήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες εν μέσω καταγγελιών για υποπτες συναλλαγές και συμβάσεις; Και αν οι πυροσβέστες είναι ανεκπαίδευτοι, τι έγινε τα τελευταία δύο χρόνια ώστε να διορθωθεί η παθογένεια;

Το bloko.gr έχει γράψει διαπιστωτικά, ότι ο κ. Τόσκας δεν έχει καμία σχέση με τον "άτεγκτο" στρατιωτικό που ανέλαβε τα ηνία της Κατεχάκη τον καιρό της υπουργοποίησης του. Έχει παρουσιάσει αλματώδη βήματα βελτίωσης και ως προς το ύφος και ως προς την άσκηση της διακυβέρνησης. Όμως, κάθε φορά που καλείται να μπει στην οδό της προπαγάνδας ώστε να υποστηριχτεί η σκοπιμότητα, ξαναθυμάται τον παλιό του εαυτό. Και με λόγο και έργο, αδικεί πρώτα τον εαυτό του και μετά όλους τους άλλους.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια