Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη , στη θέση του μαιευτήρα-γυναικολόγου κ Μουζάλα ;

Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Bloko.gr από την Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης


Ο Υπουργός με την δημόσια δήλωσή του :  «το Πυροσβεστικό Σώμα αποτελεί ίσως τον πιο στρεβλό μηχανισμό του ελληνικού Δημοσίου. Χρησιμοποιήθηκε για κομματικές εξυπηρετήσεις και δεν είχε επιχειρησιακό σχεδιασμό. Σοβαρή εκπαίδευση των στελεχών δεν είχε γίνει. Η σχολή υπαξιωματικών άρχισε φέτος στην Πτολεμαΐδα, παρά τις προσπάθειες συνδικαλιστών για να γίνει η σχολή στην Αθήνα» - ανέλαβε – αυτός και η κυβέρνηση  - ενώπιον της κοινωνίας τις εξής  υποχρεώσεις :

Α.Του χρόνου οι πυρκαγιές να είναι 50% λιγότερες  στην επικράτεια

Β.Να αποβάλλει άμεσα από το πυροσβεστικό σώμα τα «λανθάνοντα» κομματικά λόμπι που είναι αντίθετα με την πολιτική της κυβέρνησης … ¨άναψε φωτιές¨ στις κρίσεις δλδ

Γ.Να προχωρήσει σε σοβαρή εκπαίδευση των στελεχών του πυροσβεστικού σώματος και αναδιοργάνωση όλου του συστήματος Πυρόσβεσης .

 ( εδώ προτείνουμε  για άλλη μια φορά  να  ¨βγουν  από την νιρβάνα τους κάποιοι ¨ και στα πρότυπα της Σχολής Εθνικής Αμύνης , να αναβαθμίσουν την  Σχολή Εθνικής Ασφάλειας στην οποία εφεξής , ένα μεγάλο της μέρος να αφορά την Πολιτική Προστασία και δει , την Πυρόσβεση  )

Να αποδείξει  δλδ ότι εδώ και δύο χρόνια επεξεργαζόταν σημαντικό και σοβαρό σχέδιο αναβάθμισης το οποίο θα εφαρμόσει άμεσα, με αισθητά αποτελέσματα .

Η ερμηνεία που εμείς δίνουμε σε αυτήν την τοποθέτηση του  Υπουργού είναι ότι , γνωρίζει πλέον  ότι θα εγκαταλείψει τον Υπουργικό θώκο … μετά και από τα τελευταία .

Για σκεφτείτε όμως  !!

Μήπως αυτό θέλει    ….. για να ¨διευκολύνει τον Πρωθυπουργό ¨;

Κύριε Υπουργέ  , ετοιμαστείτε για την θέση του Κ .  Μουζάλα …. από τώρα , προκειμένου να μην ανακαλύψετε πάλι  , αργότερα , τον ίδιο στρεβλό μηχανισμό.

..και τώρα μπορείτε να σκεφτείτε τις ¨καραμπόλες ¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια