Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή πολίτη προς αστυνομικό : Λίγη κατανόηση…

Αγαπητέ κ. αστυνομικέ,

πρέπει να ξέρεις ότι είναι απαραίτητο στη ζωή μας το φιλότιμο και συναίσθημα. Σου είπα ότι είχα σταματήσει μπροστά στο μίνι μάρκετ πάροδος Βαρθολομαίου, σε παρακάλεσα και σου είπα ότι είχα σταματήσει και είχα βγάλει το κράνος για να κατέβω και μου έδωσες κλήση για κράνος.
Στα 40 μέτρα βρισκόταν συνάδελφος σου που ρύθμιζε την κυκλοφορία λόγω έργων του ΟΤΕ. Όταν έδωσε εντολή, στο δικό μας ρεύμα πέρασε ένας μονοσυκλετιστής χωρίς κράνος και ετοιμαζόμουν να περάσω κι εγώ.
Δεν τον σταμάτησες, ίσως να μην τον είδες εκείνη την ώρα, ήσουν στις φυλλωσιές ενός δέντρου και έγραφες ένα νεαρό που ήταν σαν αρνάκι έτοιμο για σφαγή σκεφτόμενος ίσως πως θα πληρώσει την κλήση.
Με σταμάτησες και μου είπες να μην φύγω διότι αφού γράψω τον ένα, θα γράψω και εσένα. Πήγα στον συνάδελφό σου που με είχε δει ότι φορούσα κράνος και μου είπε οτι ρύθμιζε την κυκλοφορία και δεν μπορούσε να φύγει από το πόστο του.
Κατανοώ τις εντολές που έχετε για κράνη, ζώνες, προσπεράσματα κ.λπ. αλλά οι περισσότεροι συνάδελφοι σου δίνουν συμβουλές για την επόμενη φορά. Σέβομαι τα σώματα ασφαλείας και ανωτέρους και χαμηλότερους σε βαθμό Διοικητές που για λίγα χρήματα κινδυνεύει η ίδια τους ζωή (ΔΙΑΣ, ΤΑΕ, ΟΠΚΕ, Τμήμα Ασφαλείας) για την πρόληψη πολλών αδικημάτων αλλά επειδή έχω περάσει πολλά προβλήματα υγείας, επίτρεψέ μου να σε συμβούλευα σαν πατέρας.
Να είσαι πιο ανθρώπινος και να δείχνεις κατανόηση.
Εγώ σου εύχομαι υγεία και τύχη. Θα ήθελα επίσης να τονίσω οτι ο εκνευρισμός των οδηγών, οφείλεται σε κάποιο ποσοστό στην οικονομική κρίση.
Ευχαριστώ
Εμμανουήλ Τσαπάκης

Υ.Γ. Καταλαβαίνω ότι το κράνος είναι απαραίτητο για την ασφάλειά μας, αλλά πολλές φορές δεν φοράω κράνος όχι για μαγκιά αλλά νοιώθω σαν κλειστοφοβία
haniotika-nea.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια