Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκβίασε προμηθευτή εταιρίας ζητώντας χρήματα για μία κατσαρίδα μέσα σε ένα σάντουιτς

Το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας ένας 54χρονος πήγε σε κατάστημα στη Γλυφάδα και αγόρασε ένα σάντουιτς. Λίγα λεπτά μετά εξέφρασε στον υπάλληλο τα παράπονά του καθώς βρήκε
μία κατσαρίδα στο σάντουιτς.

Στο κατάστημα έφτασε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που προμηθεύει με σάντουιτς το κατάστημα και ο 54χρονος τού έδειξε το μισοφαγωμένο σάντουιτς με την κατσαρίδα. Αντάλλαξαν τηλέφωνα και ο πελάτης έφυγε. Το ίδιο βράδυ ο ιδιοκτήτης βρήκε μία αναπάντητη κλήση από τον πελάτη στο κινητό του και του τηλεφώνησε. Ο 54χρονος του ζήτησε να συναντηθούν από κοντά και το ραντεβού κλείστηκε και οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Δημήτριο. Εκεί ο πελάτης απαίτησε το ποσό των 5.000 ευρώ ώστε να μην καταγγείλει το περιστατικό με την κατσαρίδα.

Ο ιδιοκτήτης ζήτησε μερικές ημέρες ώστε να συγκεντρώσει το ποσό αλλά πήγε στην αστυνομία και ενημέρωσε πως είχε πέσει θύμα εκβιασμού. Το ραντεβού για την πληρωμή έγινε το πρωινό της 16ης Σεπτεμβρίου σε ένα μαγαζί στον Άγιο Δημήτριο όπου και ο ιδιοκτήτης έδωσε στον... αγανακτισμένο το ποσό των 3.500 αλλά την ώρα που εκείνος πήγε να βγει από το κατάστημα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας του πέρασαν χειροπέδες.

 Ο συλληφθής κράτησε μάλιστα αρνητική στάση στις ερωτήσεις των αστυνομικών και είπε πως ό,τι είχε να πει θα το έλεγε στο εισαγγελέα.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια