ΕΚΑ: Ντροπή σας λασπολόγοι

Διαβάστε την ανακοίνωση τού Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών, αναφορικά με τα όσα έγιναν και όσα ακολούθησαν της εκδήλωσης για την ανέγερση μνημείου πεσόντων στη Θεσσαλονίκη και την
παρουσία του Χρυσαυγίτη βουλευτή: Είναι θλιβερό το φαινόμενο ανώνυμοι λασπολόγοι να συκοφαντούν και να μην σέβονται ούτε τη σημερινή ημέρα μνήμης στους νεκρούς συναδέλφους μας και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις με γνώμονα αποκλειστικά το όργιο ψηφοθηρίας στο οποίο έχουν περιέλθει.
Στο παρελθόν το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- με πρωτοβουλία του Επικεφαλής του και Πρόεδρου της ΠΟΑΣΥ Γρήγορη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, έχει προτείνει και έφερε προς ψήφιση στα αρμόδια Όργανα της Ομοσπονδίας μας, την αποφυγή επαφής και συνεργασίας με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα που βρίσκεται εκτός δημοκρατικού τόξου. Ως εκ τούτου είναι αυταπόδεικτο πως οι ανώνυμες καταγγελίες που περιήλθαν στην ιστοσελίδα Bloko.gr εκτός από ψευδείς είναι και συκοφαντικές και αποδεικνύουν την τελματώδη κατάσταση ορισμένων αυτουργών ψευδών ειδήσεων.
Είναι αρμοδιότητα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης η οποία φέρει την αποκλειστική ευθύνη, αφού διοργανώνει τη σημερινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με το Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, να διασφαλίσει και να εφαρμόσει τις αποφάσεις της ΠΟΑΣΥ που έχουν ληφθεί.
Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το επίπεδο ορισμένων ανωνύμων δημοκρατικών λασπολόγων, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να συκοφαντούν και να κατηγορούν άλλους εκλεγμένους συνδικαλιστές για προσωπικά οφέλη.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!
_