Μείωσαν τις απαιτήσεις τους οι απαγωγείς Λεμπιδάκη - Ανακοίνωση αγανάκτησης από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει έξι ημερολογιακούς μήνες στα χέρια των απαγωγέων του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κι ενώ η οικογένειά του αγωνιά για 182η μέρα, οι δράστες επικοινώνησαν όπως
συνηθίζουν με γραπτά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του αδερφού του 54χρονου επιχειρηματία.
Σε αυτήν την επικοινωνία πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι οι απαγωγείς μείωσαν τα λύτρα που ζητούν για να τον απελευθερώσουν και από τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ, που ήταν η τελευταία απαίτησή τους, τώρα είπαν ότι θέλουν τα διπλάσια από εκείνα που έχει προτείνει η οικογένεια, δηλαδή λίγα περισσότερα από δεκαοχτώ εκατομμύρια ευρώ.
Για ακόμα μία φορά η οικογένεια Λεμπιδάκη επιχείρησε να δείξει στους απαγωγείς ότι αδυνατεί να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα και τα περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ είναι το ανώτερο, που μπορεί. 
Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει οργή και αγανάκτηση και κάνει κάνει λόγο για απάνθρωπη και προσβλητική πράξη για έναν άνθρωπο αγαπητό στην κοινωνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στο «Γολγοθά» που περνά η οικογένεια Λεμπιδάκη, σχεδόν έξι μήνες μετά την απαγωγή του Μιχάλη.
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν ότι είναι ένας άνθρωπος απλός, προσγειωμένος και αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου.
Η απαγωγή του είναι μοναδική στα χρονικά της χώρας και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρητική κοινωνία που συμπαραστέκεται ενεργά στο μαρτύριο της οικογένειάς του.
Το ΕΚΗ εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους του Νομού Ηρακλείου, εκφράζει την  οργή και την αγανάκτηση του σε αυτή την απάνθρωπη και προσβλητική για την κοινωνία μας πράξη και την καταδικάζουμε απερίφραστα.  Είμαστε αισιόδοξοι ότι η περιπέτεια του Μιχάλη θα τελειώσει σύντομα και θα γυρίσει σώος στην οικογένειά του.
Πηγή: neakriti.gr
_