Επί τάπητος τα προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών Ρεθύμνου

Επί τάπητος τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες Ρεθύμνου σε συνάντηση που είχαν μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού με τον Γενικό
Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Επιτελάρχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Σε ανακοίνωση της η Ένωση αναφέρει:

“Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εξελίξεις για το κτηριακό ζήτημα. Ενημερωθήκαμε για την καλή συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνου με το Υπουργείο, το συντονισμό των ενεργειών από πλευράς του και την προσπάθεια να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα.

Με σαφήνεια ο Γενικός Γραμματέας μας δήλωσε ότι έχει αναγνωριστεί το μέγεθος του προβλήματος και ότι υπάρχει η δυνατότητα και η θέληση να υποστηριχτεί οικονομικά η υλοποίηση του εγχειρήματος, αρκεί να προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες και να επισπευτούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε να εκδοθεί τελικά η σχετική οικοδομική άδεια.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να στηρίζει το όλο εγχείρημα, παρακολουθώντας τη διαδικασία σε κάθε της στάδιο, ώστε σύντομα να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Προχωράμε μπροστά, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και βλέπουμε ένα χρόνιο πρόβλημα να οδεύει προς το τέλος του”.

πηγή: cretapost
_