Σούπερ ιδέες για να περάσετε καλά μένοντας σπίτι!


Όταν πλησιάζει το τέλος του μήνα, τις περισσότερες φορές δεν μας έχει μείνει ούτε σεντς.

Στην περίπτωση, όμως, αυτή δεν σημαίνει ότι θα τα βάψουμε μαύρα και θα κλαίμε τη μοίρα μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με ελάχιστα πραγματικά χρήματα, κάποιες φορές και με καθόλου χρήματα!

Ιδού μερικές σούπερ ιδέες για homemade διασκέδαση.

Παίξτε κάτι από τα παλιά

Αν οι παραλίες υπήρξαν το ιδανικό μέρος για να ξεδιπλώστε το ταλέντο σας το καλοκαίρι, πλέον μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα στη θαλπωρή του σπιτιού σας με την κλασσική -και δοκιμασμένη- συνταγή! Παρεούλα, κιθάρα ή μπαγλαμαδάκι, με ή χωρίς αλκοόλ και όλα βαίνουν καλώς.

Διαβάστε ένα βιβλίο

Εγγυημένη επιλογή για να χαλαρώσετε τις μέρες που μένετε σπίτι μόνοι, γιατί κανείς από την παρέα δεν μπορεί. Ένα καλό βιβλίο θα σας ταξιδέψει και θα δράσει ευεργετικά στην πνευματική σας ανάταση.


Περιποιηθείτε εαυτόν

Θυμάστε αυτές τις μάσκες που σας κάνουν να μοιάζετε με τον Τζιμ Κάρεϊ από τη Μάσκα; Ε, λοιπόν, έχουν αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας και έφτασε η ώρα να το διαπιστώσετε εν ιδίοις… προσώπoις. Είναι πάμφθηνες και μπορείτε να τις βρείτε παντού. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μια σωστή κούρα ομορφιάς;

«Τα βλέπω»

Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλετε το… χαρτόμουτρο που κρύβατε τόσο καιρό μέσα σας; Δείξτε το πιο αινιγματικό poker face σας στην παρέα και μαζέψτε τους για μια βραδιά poker υπό τη φιλοσοφία «πολλά βάζετε, πολλά παίρνετε» (για … ξηρούς καρπούς μιλάμε, βεβαίως, βεβαίως!).

Σειρές σαν… ταινίες

Οι σειρές έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, αυτό είναι γνωστό και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε να τις βλέπετε. Τι καλύτερο από το να κάτσετε με το ταίρι σας ή και με όλη την παλιοπαρέα και να κάνετε έναν … τηλεοπτικό μαραθώνιο.  


Σαν φωτογραφία παλιά

Μαζέψτε παλιές φωτογραφίες, από εκείνες που εσείς και οι φίλοι σας δεν θυμόσασταν καν ότι υπάρχουν σε φωτογραφικά άλμπουμ και σκονισμένους σκληρούς δίσκους. Εκείνες που ήταν 20 κιλά πάνω, είχαν μαλλιά και έκαναν περίεργα πράγματα χωρίς να τους νοιάζει. Ζητείστε από τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο και μαζευτείτε όλοι μαζί για non stop γέλια.

Γνωριζόμαστε από κάπου;

Μπακούρια ανδρικού και θηλυκού γένους ήρθε η ώρα να ενωθείτε. Καλέστε πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια ελεύθερα (προφανώς) και συνοδεία αλκοόλ φτιάξτε την απόλυτη «ραντεβού στα τυφλά» εμπειρία.

Hey, msn?

Αν βαριέστε πολύ όταν είστε μόνοι στο σπίτι, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναπολήσετε τις χρυσές στιγμές του chatting και να ενισχύσετε το socializing σας πίσω από την οθόνη του υπολογιστή. Ο χρόνος θα περάσει ευχάριστα -για εσάς- και ίσως το ίδιο ευχάριστα για εκείνον/η που θα έχετε απέναντί σας. Αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα, μπείτε σε κάποιο κανάλι video chat με αγνώστους.


Gaming, gaming, gaming

Ναι, η γνωστή παραδοσιακή συνταγή του ατελείωτου gaming. Μικρά και μεγάλα παιδιά δύσκολα θα πουν όχι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια (λειτουργική) κονσόλα, παρέα (ή και όχι) και κάποιους κλασικούς τίτλους που εγγυώνται «λιώσιμο».


Πηγή: in2life.gr
_