Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε τι (επώδυνο) μπορεί να συμβεί αν βάλει στοίχημα ένας μελισσοκόμος!


Ένας μελισσοκόμος από τη Νέα Ζηλανδία αποφάσισε να φέρει εις πέρας μια ξεχωριστή, όμως, επώδυνη πρόκληση.

Στην απόφασή του βέβαια καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το ποσό που θα έπαιρνε αν τα κατάφερνε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος του 27χρονου Τζέιμι Γκρέιντζερ αποφάσισε να τον προκαλέσει να κάτσει πάνω σε μελίσσι,  χωρίς όμως να φορά το παραμικρό από τη μέση και κάτω, για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια του έταξε ότι αν το έφερνε εις πέρας θα του έδινε 1.000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (περίπου 550 ευρώ).

Μόλις το άκουσε, ο Τζέιμι δεν δίστασε να πει το «ναι», παρόλο που ένας συνάδελφός του είχε δοκιμάσει τη συγκεκριμένη πρόκληση πριν από λίγο, αντέχοντας μόνο για 19 δευτερόλεπτα.


Αργότερα, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, είπε: «Αν ήταν επώδυνο; Λοιπόν, ήταν ακριβώς όπως το φαντάζεστε», προσθέτοντας: «Όταν η σύντροφός μου η Λόρεν, το έμαθε και οι δυο ξεκαρδιστήκαμε. Όταν της είπα ότι πήρα 1.000 δολάρια για να το κάνω, μου είπε ότι θα μπορούσαμε μ’ αυτά τα λεφτά να πληρώσουμε το γάμο, αλλά απλώς με κορόιδευε. Πάντως τα 1.000 δολάρια για 30 δευτερόλεπτα, ήταν τα πιο εύκολα λεφτά που έχω βγάλει».


Μάλιστα, ο ίδιος για να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν για τις μέλισσες, επέμεινε ότι δεν τραυματίστηκε καμιά απ’ αυτές κατά τη διάρκεια του εγχειρήματος.


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια