Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί από την Ημαθία με "δανεικό" σκύλο από το Κιλκίς έπιασαν εμπόρους ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί έκαναν στοχευμένες έρευνες στα σπίτια των δυο υπόπτων ηλικίας 35 και 59 χρόνων.
Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκτός έδρας επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας οι οποίοι, με σκύλο ανιχνευτή που... δανείστηκαν από τους συναδέλφους τους του Κιλκίς, συνέλαβαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δυο Έλληνες γείτονες που διακινούσαν ναρκωτικά!
Βάσει των πληροφοριών που είχαν δεχθεί, οι αστυνομικοί έκαναν στοχευμένες έρευνες στα σπίτια των δυο υπόπτων ηλικίας 35 και 59 χρόνων. Σε αυτό του 35χρονου, ο εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος ξετρύπωσε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εννέα κιλών και 159 γραμμαρίων, ενώ στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν και δυο χασισόδεντρα ύψους δυο μέτρων τα οποία καλλιεργούσε ο ίδιος.
Αμέσως μετά, έγινε έρευνα και στο σπίτι του 59χρονου, όπου βρέθηκαν συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δυο κιλών και 292 γραμμαρίων και μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Οι δυο γείτονες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 
thesspress.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια