Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι 87χρονης μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Καλαμάτας

Από τις πιο θρασείς ληστείες είναι αυτή που σημειώθηκε χθες προς το μεσημέρι σε διαμέρισμα που βρισκόταν 87χρονη, την ώρα, μάλιστα, που ο γιος της έλειψε για λίγο. Οι ληστές δεν πήραν κάτι,
όμως η γυναίκα έζησε, μέσα στο κέντρο της Καλαμάτας, το μεγαλύτερο τρόμο της ζωής της, με τέσσερις κουκουλοφόρους να κάνουν άνω- κάτω το σπίτι.

Ήξεραν τι έκαναν
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, μεταξύ 11.00-12.00 χθες το μεσημέρι 4 δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στη διασταύρωση των οδών Αρτέμιδος και Θουρίας. Εκεί βρισκόταν μόνη της η ηλικιωμένη. Ο ένας δράστης την ακινητοποίησε και οι άλλοι τρεις έψαχναν το σπίτι, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάτι πολύτιμο να πάρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έκλεισαν το στόμα της ηλικιωμένης για να μη φωνάξει και ακουσθεί στα διπλανά διαμερίσματα, ενώ πρέπει να γνώριζαν καλά τις κινήσεις τους.

Η γυναίκα
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπέργηρη μένει μαζί με το γιο της, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε πάει να της πάρει φάρμακα. Δεν αποκλείεται οι ληστές να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, ενώ ερευνάται και ο ρόλος μιας νεαρής γυναίκας, η οποία εμφανίσθηκε την προηγούμενη ημέρα στην περιοχή και προσπαθούσε συνεχώς να έρθει σε επαφή με το γιο της ηλικιωμένης ή να μπει στο διαμέρισμα με διάφορες προφάσεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η γυναίκα εμφανίσθηκε και χθες και ζητώντας διάφορα πράγματα, προσπαθούσε να καθυστερήσει το γιο να επιστρέψει σπίτι.
Η  Αστυνομία ερευνά όλες αυτές τις πληροφορίες, ενώ αυτό που είναι σοκαριστικό είναι ότι κανείς από τη γειτονιά ή τα διπλανά διαμερίσματα δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ούτε είδε τους δράστες.
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

πηγή: tharrosnews/Βίκυ Βετουλάκη
 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια