Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο ανθυπαστυνόμοι οι απαγωγείς και ληστές του Σύρου - Πήραν πάνω από 300.000 ευρώ

Ένας ανθυπαστυνόμος οποίος υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και ένας ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί σε τμήμα της Δυτικής Αττικής είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr, οι δύο άνδρες που απήγαγαν και λήστεψαν έναν Σύριο τον περασμένο Φεβρουάριο στον Ασπρόπυργο.
 
 Μάλιστα στη σύλληψή τους προχώρησαν αστυνομικοί από το Διαρρηκτών και όχι από τους Αδιάφθορους.
 
 Οι δύο συλληφθέντες είχαν συνυπηρετήσει κατά το παρελθόν στο ίδιο τμήμα ενώ ο ένας είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών, είχε αποταχθεί σε πρώτη φάση αλλά επανήλθε στο Σώμα καθώς αθωώθηκε στο δικαστήριο.
 
 Παραθέτουμε το δελτίο τύπου της αστυνομίας.
 
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε την 5 Φεβρουαρίου 2017 σε βάρος 47χρονου υπηκόου Συρίας.
Ειδικότερα ο παθών, ο οποίος μόλις είχε αφιχθεί από τη Γερμανία στη χώρα μας, οδηγώντας αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς Αθήνα, ακινητοποιήθηκε από άτομα που φορούσαν στολές οι οποίες προσομοίαζαν σε αστυνομικές.
Οι δράστες με την απειλή όπλων, δέσμευσαν και μετέφεραν τον υπήκοο Συρίας σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου τον εγκατέλειψαν αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει από το αυτοκίνητό του μεγάλο χρηματικό ποσό.
Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στη Ρωσία και δύο Ανθυπαστυνόμοι, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.
Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν χθες με εντάλματα σύλληψης και παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια