Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο – σοκ: Αμερικανοί αστυνομικοί βασανίζουν με «taser» νεαρό κρατούμενο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης, γνωστό και ως «taser», βασάνιζαν έναν νεαρό κρατούμενο τρεις αστυνομικοί από την πολιτεία του Τενεσί στις ΗΠΑ, με συνέπεια να
τεθούν σε διαθεσιμότητα. Θύμα των βασανιστηρίων τους ήταν ο 19χρονος σήμερα Τζόρνταν Ελάιας Νόρις, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2016 για βανδαλισμό, κλοπή και κατοχή μαριχουάνας και όπλου.
Τις σοκαριστικές σκηνές των βασανιστηρίων κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας, στις οποίες το θύμα φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο κάθε φορά που ο ένας εκ των τριών αστυνομικών τον χτυπά με το taser.
«Θα συνεχίσω μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες», φέρεται να λέει ένας αστυνομικός, ενώ άλλος συνάδελφός του διατάζει τον 19χρονο να μην προβάλλει αντιστάσεις.
Ο Τζόρνταν Ελάιας Νόρις έμεινε στη φυλακή για περίπου δύο εβδομάδες, ενώ μετά την αποφυλάκισή του, το σώμα του είχε τουλάχιστον 40 εγκαύματα από τη χρήση του taser.
Όπως είναι φυσικό, ο 19χρονος κατέθεσε μήνυση κατά των αστυνομικών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για άσκηση υπερβολικής βίας, παραμέληση της προστασίας και καταπάτηση των πολιτικών δικαιωμάτων του θύματος.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:




altsantiri.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια