Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eye contact ή τι πρέπει να κάνεις όταν μια γυναίκα σε κοιτάει!


Μια γυναίκα τις περισσότερες φορές δύσκολα θα κάνει την πρώτη κίνηση.

Όλες περιμένουν από εσένα να είσαι ο «άντρας-κυνηγός» που θα τις προσεγγίσει.

Το μόνο σημάδι που μπορεί να σου δώσει και μπορείς να καταλάβεις ότι έχεις πάρει το πράσινο φως είναι όταν μια γυναίκα σε κοιτάει. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση και να κοιτάει απλά γύρω της γενικά επειδή ακριβώς βρίσκεται σε ένα χώρο με αρκετό κόσμο.

Δεν σημαίνει πως επειδή σε κοιτάει θα καταλήξετε να φύγετε μαζί. Είναι όμως μια καλή πρώτη κίνηση, την οποία αν εκμεταλλευτείς σωστά μπορεί να λειτουργήσει σε όφελός σου και να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία με μια κοπέλα που σου αρέσει.

Πώς, λοιπόν, θα πετύχεις το σωστό eye contact;

Πάρε την απόφαση, να κοιτάξεις ή όχι

Όταν μια γυναίκα σε κοιτά επίμονα παίρνεις την επιβεβαίωση ότι αρέσεις, κάτι που λειτουργεί κολακευτικά για κάθε άνθρωπο. Εκεί όμως είναι που πρέπει να πάρεις την σωστή απόφαση. Αν σου αρέσει η κοπέλα που σε κοιτά και είσαι ελεύθερος, τότε φυσικά και πρέπει να την κοιτάξεις και εσύ. Αν όμως είσαι δεσμευμένος, τότε καλύτερα είναι να το αποφύγεις γιατί διαφορετικά θα δώσεις το λάθος μήνυμα.


Χαμογέλασε

Το να χαμογελάσεις σε μια κοπέλα που σε κοιτάει, μπορεί να σου φαίνεται λίγο δύσκολο να πάρεις την απόφαση αλλά όταν χαμογελάς φαίνεσαι πολύ πιο ελκυστικός και θα καταλάβει και η κοπέλα ότι και σε εκείνη αρέσεις.

Κοίταξέ την για λίγη ώρα

Μόνο μία ματιά δεν φτάνει. Χρειάζεται τουλάχιστον και δεύτερη φορά να την κοιτάξεις. Για να καταλάβεις αν της αρέσεις αρκούν ένα με δύο δευτερόλεπτα. Συνηθίζουμε να κοιτάμε τον άλλον για κλάσματα του δευτερολέπτου. Τα δύο δευτερόλεπτα μπορεί να σου φαίνεται ελάχιστο, αλλά όταν κοιτάς τον άλλο στα μάτια είναι αρκετός χρόνος. Αν την κοιτάξεις τόση ώρα θα πάρει το σωστό μήνυμα.


Σταθερό βλέμμα

Αν μια γυναίκα σε βλέπει να κοιτάς γενικά τριγύρω δεν της δίνεις καλό σημάδι γιατί μπορεί να θεωρήσει ότι ψάχνεσαι γενικά. Για να καταλάβει ότι σου αρέσει πρέπει να κοιτάς μόνο εκείνη και να την κοιτάς συνεχώς.

Δείξε αυτοπεποίθηση

Πρέπει να δείχνεις αυτοπεποίθηση και να μην κάνεις την κοπέλα να αισθάνεται ότι όταν θα πας να της μιλήσεις, θα της πεις α, σε είδα να με κοιτάς! Το ξέρετε και οι δύο ότι κοιταζόσασταν για ώρα. Δεν χρειάζεται να το αναφέρεις όταν θα πας να της μιλήσεις.


Διάβασε τα σημάδια

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Το να σε κοιτάξει μια κοπέλα και να τύχει εκείνη την ώρα να γελά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κάνει επίτηδες. Αν όμως σε κοιτάξει για κάποια δευτερόλεπτα και σου χαμογελάσει, τότε ναι το μήνυμα είναι θετικό και πρέπει και εσύ να δράσεις αναλόγως.

Τελική απόφαση

Αφού όλα έχουν πάει καλά και έχεις πάρει το πράσινο φως, έρχεται η ώρα της τελικής απόφασης. Όταν νιώσεις έτοιμος πάρε την απόφαση και πήγαινε να της μιλήσεις. Διαφορετικά, μπορείς να μείνεις απλά στο φλερτ, γιατί η επαφή με το βλέμμα είναι ένα είδος φλερτ και να μείνει το βράδυ εκεί.


Όταν όμως είναι μια κοπέλα που πραγματικά σου αρέσει είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία.


Πηγή: the-man.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια