Ανάληψη ευθύνης για τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του Μάξιμου Χαρακόπουλου

Οι ''καταληψιομανείς'', όπως αυτοαποκαλούνται, υπογράφουν το κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για τους βανδαλισμούς στο πολιτιλό γραφείο του Μάξιμου Χαρακόπουλου στη Λάρισα.


Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα indymedia

Το βράδυ της παρασκευής ( στα πλαίσια πανελλαδικής ημέρας δράσης για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις) πραγματοποιήσαμε επίθεση στο πολίτικο γραφείο του Μάξιμου Χαρακόπουλου στη Λάρισα, προκαλώντας φθορές στη πόρτα και γράφοντας συνθήματα αλληλεγγύης στη κατάληψη τερμιτα η οποία τον τελευταίο καιρό απειλείται με εκκένωση.

 . Ο Μάξιμος χαρακοπουλος είναι βουλευτής της ΝΔ και αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη(οπότε και ο μελλοντικός υποψήφιος υπουργός προστασίας του πολίτη). Στη προσπάθεια του να δείξει πόσο πιστό σκυλί της εξουσίας και κυρίαρχης κουλτούρας είναι, ξερνάει ακόμα και χωρίς καμία αφορμή το σεξιστικό ρατσιστικό κατασταλτικό του οχετό και προωθεί ολοκληρωτικές αντιλήψεις ως αυτονόητες. Με αυτή την επίθεση θέλαμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στις καταλήψεις που εκείνος πολεμάει και εμείς στηρίζουμε κάνοντας παράλληλα γνωστό πως η οποιαδήποτε επίθεση στις κοινότητες μας δε θα μείνει αναπάντητη.

 Η απάντηση του κινήματος δε θα άφορα μόνο τους άμεσα εμπλεκόμενους αλλά και οποιονδήποτε τάσσετε συνειδητά στο στρατόπεδο της εκμετάλλευσης και της ανισότητας, ένα στρατόπεδο που θα βρίσκεται πάντα απέναντι στο δικό μας, εκείνο της ελευθερίας. υ.γ προς "Α.Ε" η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται και κρύο και καμία φοράν πίσω από κάθε μεγάλο κόστος μπορεί να βρίσκεται μια ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Καταληψιομανεις.  
_