Μυλοπόταμος: Βρέθηκαν … δέκα «ορφανές» φυτείες κάνναβης

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά δέκα φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν οι αρχές στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών.
fyteies
Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί, εντοπίστηκαν σε πέντε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μυλοποτάμου, συνολικά δέκα φυτείες κάνναβης και ξεριζώθηκαν 675 δενδρύλλια. Ο εντοπισμός έγινε στη διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.
fyteies2
Οι άγνωστοι καλλιεργητές είχαν διαμορφώσει κατάλληλα ορεινούς και δύσβατους χώρους, όπου φρόντισαν δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και τριών μέτρων τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης.
fyteies3
Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.
Εκτός από τα δενδρύλλια, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.
cretapost.gr
_