Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βελτιώστε την όρασή σας με αυτό το καταπληκτικό βότανο!


Η όρασή μας με το πέρασμα των χρόνων αρχίζει να ξεθωριάζει και μέχρι τώρα δεν υπήρχε καμία ουσιαστική λύση γι’ αυτό το πρόβλημα.

Παρ ‘όλα αυτά, ένας ερευνητής ονόματι Hildamus υποστηρίζει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο βότανο, το οποίο βελτιώνει την όραση, ακόμη και σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ή 80 ετών. Δεν έχει σημασία αν η απώλεια της όρασης οφείλεται στη γήρανση ή μια μόλυνση, η Ευφραζία (eyebright στα αγγλικά, εξ αιτίας των θεραπευτικών της ιδιοτήτων) εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη και αποτελεσματική θεραπεία για όσους έχουν προβλήματα με τα μάτια και την όρασή τους.

Σύνθεση και θεραπευτικές ιδιότητες της ευφραζίας

Η ευφραζία περιέχει πολλές πικρές ουσίες, αιθέρια έλαια, Eufrastan οξύ, βιταμίνη C και Glycoside rinantin. Λόγω όλων αυτών των καταπληκτικών ιδιοτήτων, η εναλλακτική ιατρική έχει αναγνωρίσει την ευφραζία ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για τους ανθρώπους που έχουν θέματα με λοιμώξεις των οφθαλμών και για την καταστροφή ιών, επιταχύνοντας την επούλωση και την απομάκρυνση των βακτηρίων από τα μάτια τους.

Πού αλλού βοηθάει η ευφραζία:
  1. Φλεγμονή της ίριδας
  2. Φλεγμονή του βλεφάρου
  3. Ξηροφθαλμία
  4. Μυωπία
  5. Φλεγμονή του κερατοειδούς
  6. Λοίμωξη του οφθαλμού
  7. Φλεγμονή του δακρυϊκού πόρου
  8. Μόλυνση των ματιών
  9. Κούραση των ματιών
  10. Ερεθισμούς, ως αποτέλεσμα της παρατεταμένης χρήσης υπολογιστή

Βελτιώστε την όρασή σας με ροφήματα και κομπρέσες ευφραζίας

Αντί να χρησιμοποιήσετε τις συμβατικές οφθαλμικές σταγόνες, κάθε φορά που θα παρατηρήσετε οποιαδήποτε προβλήματα στα μάτια που σχετίζονται με τα παραπάνω, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το φρέσκο χυμό του εν λόγω φυτού ή μία παραλλαγή με ξερό βότανο. Καλό είναι να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε στην περίπτωσή σας να το εφαρμόσετε, ώστε να είναι αποτελεσματικό για σας.


Πηγή: superfoodnews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια