Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έστελναν τα κλοπιμαία μέσω... ταχυδρομείου στο εξωτερικό

Τρεις Ρώσοι, κατηγορούμενοι για πέντε συνολικά κλοπές, έμπαιναν και… «ξάφριζαν» εμπορικά καταστήματα στη Χερσόνησο. Τα αντικείμενα που αφαιρούσαν μάλιστα, δεν έμεναν στην
Κρήτη, αλλά τα… έστελναν στο εξωτερικό.
Ο λόγος για έναν άντρα 30 ετών και δύο γυναίκες 32 και 42 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 3 συλληφθέντες καθ' όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου έμπαιναν σε τουριστικά καταστήματα της περιοχής κλέβοντας διάφορα αντικείμενα.
Έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν πάνω στους τρεις Ρώσους και κατασχέθηκαν:
τσάντες, οι οποίες περιείχαν το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ και διάφορα αντικείμενα (είδη ένδυσης, είδη καλλυντικών, αρώματα, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια κλπ), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Στο χώρο όπου διέμεναν οι τρεις αλλοδαποί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης διάφορα είδη εμπορίου (είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα, κ.λπ.).
Τα εν λόγω είδη, έφεραν ετικέτες με την ενδεικτική τιμή πώλησης τους και τις επωνυμίες τους, επιπλέον βρέθηκαν πέντε παραστατικά αποστολής δεμάτων (ειδών ένδυσης) από Ταχυδρομικό Υποκατάστημα.
Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων, αποδόθηκαν σ' αυτούς που από τους οποίους κλάπηκαν.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


neakriti.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια