Ξενοδοχείο σάς προσφέρει διαμονή σαν … φυλακισμένος!


Θα πληρώνατε ποτέ για να μείνετε σε ένα κελί φυλακής;

Θα φορούσατε την κλασική στολή κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο – κελί με τα φώτα να σβήνουν μια συγκεκριμένη ώρα;


Το Sook Station είναι ένα θεματικό ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Τα δωμάτια έχουν μέγεθος μόλις 0,74 τ.μ. και κοστίζουν 40 ευρώ το άτομο, ενώ διαθέτουν κουκέτες και είναι σχεδιασμένα σαν πραγματικά κελιά, με κοινόχρηστο μπάνιο, όπως και σε μια πραγματική φυλακή.


Μάλιστα, το νεόκοπο ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μια γεύση από το ποινικό σύστημα της Ταϊλάνδης, αν και σε μια πιο άνετη έκδοσή του! Περιτριγυρισμένο από ένα φράκτη μεταλλικό, που δύσκολα μπορεί κάποιος να περάσει, ο χώρος «ακροβατεί» σκόπιμα σε μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στη φυλάκιση και στο σωφρονισμό και στην άνεση.


Αντί για κλειδί δωματίου κάθε επισκέπτης φέρει ένα νούμερο κρατουμένου το οποίο και χρησιμοποιεί σε όλες τις άλλες δραστηριότητές του εντός του ξενοδοχείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα των φυλακών της Ταϊλάνδης είναι παγκοσμίως γνωστό για τη βιαιότητά του, με τη μεγαλύτερη ανδρική φυλακή της χώρας να ονομάζεται Big Tiger επειδή, όπως λέγεται, «τρώνε τους ανθρώπους ζωντανούς»!


Εσείς θα ήσασταν διατεθειμένοι να ζήσετε αυτήν την εμπειρία;


Πηγή: perierga.gr
_