Χαρακόπουλος: Δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του νόμου και της τάξης

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς από την «Ελευθερία» να σχολιάσει τους βανδαλισμούς στο πολιτικό του γραφείο στη Λάρισα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μια ακόμη φορά, οι θρασύδειλοι οπαδοί της βίας και της ανομίας έδρασαν, όπως πάντα στο σκότος, επιχειρώντας τον εκφοβισμό εκπροσώπων του ελληνικού λαού στο εθνικό κοινοβούλιο.

Προφανώς, η πράξη τους αυτή σχετίζεται άμεσα με την συνεπή στάση της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον των καταλήψεων, ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων, από ομάδες περιθωριακών γνωστών-αγνώστων, που αποθρασυνόμενοι από τη σκανδαλώδη κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θεωρούν ότι με καταδρομικές επιθέσεις θα μας φιμώσουν. Τους πληροφορούμε, όμως, κι αυτούς και τους υψηλούς “προστάτες” τους ότι ματαιοπονούν. Δεν προτιθέμεθα να υποστείλουμε τη σημαία του νόμου και της τάξης. Δεν θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει ξέφραγο αμπέλι.

Ο στόχος μας είναι και παραμένει η αποκατάσταση -επιτέλους και στη χώρα μας- του νόμου και της τάξης, που είναι και το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας.

Αναμένουμε η καταδίκη αυτή να είναι ομόθυμη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις».

_