Στον Άγιο Νικόλαο το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Την συνδρομή του Δήμου για την διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης 


Αστυνομικών, που θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο, από τις 9 έως τις 13 Μαΐου 2018 ζήτησαν οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ένωσης (Εθνικό Τμήμα) κατά την συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό.
Κατά την ολιγόωρη παραμονή τους στον Δήμο, οι εκπρόσωποι του Εθνικού τμήματος της  Ένωσης Αστυνομικών, παρουσίασαν τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι από το 1965 (χρονιά δραστηριοποίησης της εθνικής ένωσης), είναι η πρώτη φορά που το Λασίθι, καλείται να μετέχει, να γνωρίσει και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται και ώς στόχο έχουν την βελτίωση των σχέσεων Αστυνομίας και πολιτών.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου σε δηλώσεις του, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου για την συγκεκριμένη διοργάνωση, αναλαμβάνοντας την στήριξη παράλληλων δραστηριοτήτων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά :
«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε κοντά στο Αστυνομικό Σώμα, πολλώ δε μάλλον στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, πιστεύοντας και υποστηρίζοντας ότι μόνο με τους μηχανισμούς ελέγχου που διαθέτει το Ελληνικό κράτος μπορεί μια ευνομούμενη πολιτεία να λειτουργήσει».
Ο ίδιος παρέλαβε από τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Καραπατάκη Ιωάννη, το έμβλημα της Ένωσης.
agios-nikolaos-astynomikoi
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας & αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων κ. Καρκάλης Κυριάκος, ο ταμίας του Εθνικού Τμήματος κ. Ζαχαριουδάκης Μανόλης καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Φραγκάκης Κωνσταντίνος.
cretapost.gr

_