Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στην Πάτρα

O Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, συνοδευόμενος από τον Α’ Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής
Αντιναύαρχο Λ.Σ Κλιάρη Θεόδωρο και τον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Αργυρίου πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές των νομών Αχαΐας  και Αιγιαλείας, αρμοδιότητας 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

        Ειδικότερα, ο Αρχηγός Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. επισκέφθηκε την 5η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, συναντήθηκε με το Διοικητή Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Κοντομάρη Σπυρίδωνα και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  Λιμενικές Αρχές της περιοχής δικαιοδοσίας του.        Επίσης ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Α’ Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ Κλιάρη Θεόδωρο και τον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Αργυρίου και τον Διοικητή της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Κοντομάρη Σπυρίδωνα, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Κυριακουλόπουλο Δημήτριο, τον Υπολιμενάρχη Πλωτάρχη Λ.Σ Κορίζη Κωνσταντίνο και τον Πλωτάρχη Λ.Σ Γεωργάτο Χαράλαμπο, επισκέφθηκε τις Λιμενικές Αρχές Πάτρας, Ρίου και Αιγίου, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Προϊσταμένους και να συνομιλήσει με το προσωπικό των εν λόγω Λιμενικών Αρχών, το οποίο ευχαρίστησε και συνεχάρη για το έργο που επιτελεί.

             Τέλος ο Αρχηγός συνάντησε και τον Αντιπρόεδρο  Οργανισμού Λιμένα Πάτρας κ. Αργυριάδη Σπύρο και τα μέλη του Δ.Σ του Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε κ. Τελώνη Γεώργιο και κ. Μπρακατσέλο Σωτήριο με τους οποίους συζήτησε θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της εν γένει λειτουργίας των λιμενικών εγκαταστάσεων του Οργανισμού.

πηγή: Tempo24
_