Αυτή είναι η φωτογραφία με το αγόρι και την αγελάδα του που κάνει θραύση στο διαδίκτυο


Η φωτογραφία με ένα αγόρι να κοιμάται στην αγκαλιά μιας αγελάδας έγινε από την πρώτη στιγμή viral.

Το δεκαπεντάχρονο αγόρι από τις ΗΠΑ, ο Mitchell Miner, αποφάσισε να λάβει μέρος στο μεγάλο παζάρι ζώων στη γιορτή γάλακτος της Iowa, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό μαζί με την αγελάδα του, την Audri. Παρ’ ότι τερμάτισε στην πέμπτη θέση, το ιδιαίτερο αυτό ντουέτο τελικά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Mitchell, αποκαμωμένος από τη μεγάλη μέρα, αποκοιμήθηκε στο παζάρι στην αγκαλιά της αγελάδας του, η οποία επίσης αποφάσισε να κουρνιάσει και να πάρει έναν υπνάκο.

Το στιγμιότυπο φωτογράφισε ο πατέρας του αγοριού, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στα social media με τη λεζάντα: «Ο γιος μας ο Μίτσελ και η αγελαδίτσα του μετά το show». Η μητέρα του αγοριού δήλωσε πως «όταν περνάς τόσο πολύ χρόνο με κάποιον, αισθάνεσαι πραγματικά άνετα μαζί του».


Το ζευγάρι μεγάλωσε σε φάρμα και θέλησε τα παιδιά να ακολουθήσουν τα χνάρια τους και να δεθούν με τη φύση και τα ζώα. Γι’ αυτό τα καλοκαίρια δανείζονται ζώα, ώστε ο Μίτσελ και τα αδέρφια του να γνωρίσουν την επαφή με τον κόσμο της φάρμας.

Η φωτογραφία από την πρώτη ημέρα συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes και shares στα social media. Απολαύστε το… ντουέτο:Πηγή: in2life.gr
_