Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έρευνα αλλά χωρίς ουσία για τους 9.000 ΛΟΑΤ αστυνομικούς - Αστυνομικοί πιο Λώληδες και από τον Λώλη

Στις 7 Ιουλίου το bloko.gr αποκάλυπτε την ... "απροκάλυπτη" αντίδραση αστυνομικών της ΓΑΔΑ σε δήλωση του Μιχάλη Λώλη ως ομιλητής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα
ανθρώπινα δικαιώματα, ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, "στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας των 45.000 αστυνομικών, υπάρχουν 9.000 ΛΟΑΤ άτομα τα οποία φοβούνται και κρύβονται".

Μάλιστα δηνοσιοποιήσαμε ο γνωστό μπλουζάκι  (ΕΔΩ), το οποίο όπως μαθαίνουμε κυκλοφόρησε και σε κούπες με ... ροζ απόχρωση.

Κάποιοι αστυνομικοί ωστόσο με σαφώς λιγότερη αίσθηση του χιούμορ και αυξημένο πουριτανισμό, αντί να διασκεδάσουν με τα φληναφήματα και τους αβδηριτισμούς του αστυνόμου που υπερασπίζεται -κατά την άποψη μας- τις επιλογές του με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αντί να αξιοποίηση την ευκαιρία που του δίνει η ηγεσία, έγιναν πιο Λώληδες και από τον Λώλη.

Προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του, με αποτελεσμα να διαταχθει έρευνα, που ανατέθηκε σε τμήμα της κρατικής ασφάλειας. Μια έρευνα εκ του αποτελέσματος άγονη, αναποτελεσματική και με προκαθορισμένο αδιέξοδο, καθώς δεν υπάρχει κανένα νομοθετικό ή κανονιστικό έρεισμα ώστε να διωχθεί η ατομική επιλογή και η προάσπιση του δικαιώματος στην επιλογή.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια