Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έτοιμος για το "μεγάλο κόλπο" - Έβαλε στο μάτι τις 500 χιλιάδες ευρώ για το Τζάνειο

Πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ, ποσό που απαιτείται για τον εκσυγχρονισμό της καρδιολογικής κλινικής του Τζάνειου Νοσοκομείου φαίνεται πως είχε βάλει στο μάτι ο 51 ετών απατεώνας, που συνέλαβαν
τα στελέχη της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Ο μεγαλο-απατεώνας κατάφερε να επικοινωνήσει με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου, καθώς υποστήριξε στη γραμματεία ότι είναι δικαστικός και συνεργάτης της Βασιλικής Θάνου στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Από τη διοικήτρια δεν ζήτησε χρήματα, αλλά μόνον το φάκελο με όσα χρειάζονται για την καρδιολογική μονάδα. Υποσχέθηκε ότι εκείνος θα βρει χρηματοδότη, αλλά -σύμφωνα με τους αστυνομικούς- αυτό που ήθελε ήταν να προσεγγύσει επιχειρηματίες, να τους πείσει να κάνουν δωρεές για το νοσοκομείο και τελικά τα χρήματα να μείνουν στην... τσέπη του.

Η διοικήτρια, όμως, επικοινώνησε με το γραφείο του Πρωθυπουργού και διαπίστωσε ότι κανένας άνδρας με το συγκεκριμένο επίθετο δεν εργάζεται εκεί. Έτσι ενημερώθηκε η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος, που τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Ο κατηγορούμενος ήταν τόσο πονηρός και θρασύς, που πριν παραβιάσει άδειά του από τις φυλακές του Δομοκού, είχε καταφέρει -προσποιούμενος γνωστό εισαγγελέα- να ακυρώσει τη μεταφορά του σε άλλη φυλακή.

Ακόμα και στο νοσοκομείο εισήχθη για νοσηλεία, πάλι με τον ίδιο τρόπο.
Οι γιατροί πίστευαν ότι δεν είναι απαραίτητη η εισαγωγή του, αλλά εκείνος βγήκε για λίγο έξω, πήρε τηλέφωνο ως εισαγγελέας και έπεισε τους γιατρούς να τον εξυπηρετήσουν.

Του Μανώλη Ασαριώτη
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια