Σαρώνουν ο ... Dorian και η Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου

Η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας για τις επιτυχίες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου:
Αλλεπάλληλες οι επιτυχίες των στελεχών του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου καθώς οι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών δεν σταματούν.
Σημαντική η συμβολή του Αστυνομικού σκύλου Κ9 DORIAN και του συνοδού του μέλους του γραφείου Ασφαλείας .
Η συστηματική εκπαίδευση και η υπεύθυνη εργασία που επιτελείται στον τομέα ασφαλείας του Κ.Λ.Βόλου αποφέρει αποτελέσματα στην καταπολέμηση της μάστιγας.

Παρασκευή 28-07-17

Συνελήφθησαν, από τους άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, μ την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου DORIAN K9, ένας 22χρονος και ένας 25χρονος.

Πέμπτη 27-07- 17
Στην σύλληψη μίας 19χρονης προχώρησαν οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου DORIAN K9, αφού σε νομότυπο έλεγχο κατελήφθη εντός του λιμένος Βόλου να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 5,0 γρ. και δύο τρίφτες κάνναβης. Η ανωτέρω ποσότητα και οι τρίφτες κάνναβης κατασχέθηκαν και σε βάρος της 19χρονης σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για να αφεθεί λίγο αργότερο ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Υπηρεσίας Βόλου.
Τετάρτη 26-07-2017
Κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή…
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή, βρέθηκε ένας 22χρονος το πρωινό της Τετάρτης, όταν κατελήφθη από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου DORIAN K9, να κατέχει τρεις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 6,6 γρ., τέσσερις ποσότητες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γρ. και έναν μεταλλικό τρίφτη κάνναβης.
Οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες – μεταλλικός τρίφτης κατασχέθηκαν και ο 22χρονος συνελήφθη και αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, προσήχθει ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου. Εν συνεχεία δικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή.
eplskentel.blogspot.gr
_