Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αρκούδα εισέβαλλε σε σπίτι και τα έκανε … γυαλιά καρφιά!


Άνω κάτω βρήκε το σπίτι του το πρωί μόλις ξύπνησε ένας άνδρας από το Κολοράντο των ΗΠΑ.

Μόλις, όμως είδε, το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του δεν πίστευε στα μάτια του το τι συνέβη. Μάλιστα ανέβασε το βίντεο και στο Facebook, καθώς ήθελε να μοιραστεί αυτό που είδε, που δεν ήταν άλλο από την εισβολή μιας αρκούδας στην οικία του!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η αρκούδα βρισκόταν στο σπίτι τη νύχτα, την ώρα που εκείνος κοιμόταν για τουλάχιστον 5 ώρες! Ειδικότερα, ξύπνησε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και ανακάλυψε ένα λεηλατημένο χώρο. Αμέσως στράφηκε στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας και ανακάλυψε ότι ο αναμενόμενος «διαρρήκτης» ήταν στην πραγματικότητα μια αρκούδα που πέρασε περίπου πέντε ώρες εκεί, αποχωρώντας περίπου στις 4:30 π.μ.

Το βίντεο παρακολούθησης δείχνει το ζώο να στέκεται στα πίσω πόδια και να ανοίγει με ευκολία την πόρτα του ψυγείου, πριν διερευνήσει το περιεχόμενό του. Αργότερα, φυσικά, καταβρόχθισε φράουλες, κεράσια, βατόμουρα και οργανικό πλιγούρι βρώμης, σύμφωνα με το περιοδικό Colorado Springs Gazette.

Ο Bill Vogrin, υπεύθυνος για τη δημόσια πληροφόρηση σχετικά με τα πάρκα του Κολοράντο και την άγρια φύση, δήλωσε ότι αξιωματούχοι την εντόπισαν και προχώρησαν σε ευθανασία της, την Τρίτη το πρωί, καθώς θεωρείται ότι ήταν υπεύθυνη και γι’ άλλα παρόμοια περιστατικά.  Όπως είπε, η αρκούδα χαρακτηρίστηκε ως απειλή για τη δημόσια ασφάλεια, επειδή δεν είχε εμφανή φόβο για τους ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια