Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε ποιον αντιστράτηγο είπαν ότι είναι προσωρινή η θέση και πως θα πρέπει να φορά περούκα όταν αποστρατευθεί;

Κατά γενική ομολογία την μπαγκέτα στο παρασκήνιο των χθεσινών μεταθέσεων των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, την κρατούσε ως καθ' ύλην και αρμοδιότητα ένας αντιστράτηγος. Και συγκεκριμένα ο
υπαρχηγός κ. Άρης Ανδρικόπουλος.


Και φρόντισε σε όλη της διάρκειας της πολύωρης διαδικασίας να επιδείξει σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr και ν' αποδείξει ότι αυτός είναι ο solus primus της διαδικασίας και ο βασικός επισπεύδων.

Ο κ. Ανδρικόπουλος ήταν πριν από αρκετά χρόνια ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ, απέναντι στον κ. Καμαρινόπουλο, ο οποίος κέρδισε την εκλογή, μετερχόμενος ο ίδιος (ο κ. Καμαρινόπουλος) και οι συν αυτώ κάποιες ετερόδοξες μεθόδους όσον αφορά στην κανονική προσέλευση των αντιπροσώπων στη διαδικασία της ψήφου.

Τότε, αποδείχτηκε δια της απουσίας κρίσιμη η ψήφος του τότε αντιπροσώπου της ένωσης αξιωματικών Δυτικής Μακεδονίας και νυν προέδρου της. Κάτι που όπως φαίνεται δεν λησμόνησε ο τότε δελφίνος. Όπως και πέρσι, όταν του "επιδαψιλεύτηκε" ειδική μεταχείριση και από την ασφάλεια Κοζάνης μετατέθηκε στο τμήμα για να καταλήξει δια της ένστασης στην έδρα της γενικής, έτσι και φέτος πήρε την άγουσα και πάλι προς το τμήμα.

Σε ότι αφορά έτερο πρόεδρο ένωσης αξιωματικών, αυτόν της Στερεάς, αγνοήθηκαν  οι εισηγητικές και της διεύθυνσης και της γενικής για μετακίνηση του στην άμεση δράση, και αφέθηκε στο τμήμα της Λαμίας.

Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημείωναν ότι εξαιτίας αυτής και της εν γένει θέσης, τοποθέτησης και συμπεριφοράς, είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των συνδικαλιστών εκπροσώπων της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ. Συνδικαλιστές που ενημερώθηκαν για την διαδικασία φέρονται  να του είπαν πως οι θέσεις και τα αξιώματα είναι προσωρινής διάρκειας, ακόμη ενός το πολύ δύο ετών. Μετά θα πρέπει να βλέπει στα μάτια τους παλιούς συναδέλφους του, αλλά τότε θα είναι αργά. Θα πρέπει να κυκλοφορεί με περούκα



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια