Σεξ στο αυτοκίνητο: Τι πρέπει να προσέξετε;


Η χαλαρωτικοί ρυθμοί του καλοκαιριού και οι άνοδος της θερμοκρασίας συντελούν πολλές φορές και στην αύξηση της ερωτική μας διάθεσης.

Το καλοκαίρι βρίσκεται σε ιδιαίτερη… άνθηση και το σεξ στο αυτοκίνητο. Όμως, αυτό μπορεί να συνοδεύεται από μια σειρά κινδύνων που θα πρέπει να λάβει κανείς προσεκτικά υπόψη του προτού «εγκλωβίσει» την ερωτική του διάθεση σε τέσσερις πόρτες (εντάξει, το καλοκαίρι σε αντίθεση με το χειμώνα, το πιθανότερο είναι να αφήσετε τις πόρτες του αυτοκινήτου ανοιχτές…).

Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε και τι να αποφύγετε:

Περιορισμένος χώρος

Όσο ευέλικτοι κι αν είστε, όσο μικροκαμωμένοι ή γυμνασμένοι, το γεγονός δεν αλλάζει. Ο χώρος για σεξ στο αυτοκίνητο είναι περιορισμένος, εκτός αν μιλάμε για… φορτηγάκι με καρότσα.

Υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να σας δουν

… εκτός κι αν διαλέξετε ένα εντελώς απόμερο και σκοτεινό μέρος, που με τόσα που ακούμε και διαβάζουμε, θα πρέπει να είστε και εξαιρετικά τολμηροί και ατρόμητοι να το επιχειρήσετε, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποιος να σας ανακαλύψει και να έρθετε σε δύσκολη θέση. Γιατί μπορεί να είναι διεγερτικό να κάνεις σεξ με το φόβο να σε πιάσουν, αφού αυτό ανεβάζει την αδρεναλίνη, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να συμβαίνει στα αλήθεια. Εκεί σταματάει η διέγερση και ξεκινά η αμηχανία (στην καλύτερη περίπτωση).

Δεν ξέρετε τι να πρωτο-προσέξετε

Ο λεβιές των ταχυτήτων; Το τιμόνι; Η κονσόλα; Ο αγκώνας σας που πάντα κάπου θα βρίσκει; Το πόδι σας που έχει κολλήσει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να αφεθείτε στα συναισθήματά σας, θα πρέπει πάντα να έχετε το νου σας μην φρακάρετε κάπου.

Είναι πιθανός ο τραυματισμός

Είναι πολύ εύκολο να χτυπήσετε το κεφάλι σας στο παράθυρο ή στον ουρανό του αυτοκινήτου, να στραμπουλίξετε το λαιμό, το χέρι ή το πόδι σας, να διπλώσει η μέση σας. Δεν χρειάζεται να αναφερθούν άλλα, αυτά είναι αρκετά.

Δεν θα, πιθανότατα, μπορέσετε να… εστιάσετε στην ερωτική πράξη

Τουλάχιστον όχι τόσο καλά όσο όταν βρίσκεστε σε έναν πραγματικά ιδιωτικό χώρο. Θα έχετε το νου σας μήπως πλησιάσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο, μήπως ακούσετε φωνές ή βήματα (ας προσέχατε να μην βλέπετε τόσες ταινίες θρίλερ…) ή ακόμα, ανάλογα με το πού βρίσκεστε, μήπως πλησιάσουν άγρια ζώα. Και όλα τα παραπάνω οδηγούν σε μια λιγότερο ικανοποιητική κορύφωση. Και μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό πρόβλημα για τους άνδρες, αλλά είναι σίγουρα για τις γυναίκες και το γυναικείο οργασμό.

Το σεξ δεν είναι εξίσου ικανοποιητικό

Αν μιλάμε για δύο άτομα στη μετεφηβική ηλικία ή ακόμα και στην εφηβική, που πήραν το αυτοκίνητο του μπαμπά και που δεν έχουν άλλες παραστάσεις από το σεξ και το αυτοκίνητο είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος ερωτικής συνεύρεσης, δεν υπάρχει διαφορά γιατί δεν υπάρχει και εύκολη σύγκριση. Για εσάς όμως που έχετε απολαύσει το σεξ στο ευρύχωρο κρεβάτι σας ή σε κάποιο άλλο άνετο μέρος, ο περιορισμός του αυτοκινήτου δεν πρόκειται να σας προσφέρει την ίδια ικανοποίηση που σας προσφέρει ένας άλλος χώρος. Εκτός αν είστε λάτρεις του Kama Sutra και έχετε εξασκηθεί σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Και για το τέλος, κάτι πολύ βασικό: Μην σκεφτείτε ποτέ να κάνετε σεξ με το αυτοκίνητο εν κινήσει. ΠΟΤΕ! Δεν είναι καλή ιδέα να το επιχειρήσετε, είτε πρόκειται για συνουσία είτε πρόκειται για στοματικό σεξ. Όταν είστε στον αυτοκινητόδρομο θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στο δρόμο και μόνο σ’ αυτόν. Για να διαφυλάξετε τη σωματική σας ακεραιότητα, αλλά και για να διαφυλάξετε τη σωματική ακεραιότητα των άλλων ανθρώπων που ταξιδεύουν την ίδια ώρα στον ίδιο αυτοκινητόδρομο. Αν αδιαφορείτε για τον εαυτό σας, σεβαστείτε τουλάχιστον τους συνανθρώπους σας.


Πηγή: medinova.gr
_