Παπανάτσιου: πιθανή νέα παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο νέας παράτασης στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, η Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στο Real FM.Η προθεσμία λήγει την Δευτέρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η νέα παράταση θα είναι μιας εβδομάδας.
Όπως η Κ. Παπανάτσιου «αυτήν τη στιγμή έχουν κατατεθεί 5.600.000 δηλώσεις. Είναι πολύ μικρός ο αριθμός αυτών που αναμένονται. Από την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων για το σύστημα και αν θα αντέξει τις δηλώσεις, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Πιστεύουν ότι τα συστήματα θα μπορέσουν να ανταποκριθούν».
Το Κυβερνητικό στέλεχος πρόσθεσε ακόμη πως «αν εκτιμήσουν οι υπηρεσίες ότι πρέπει να δοθεί παράταση, είμαι ανοικτή να υπογράψω την παράταση».
Η Κατερίνα Παπανάτιου τόνισε επίσης πως «με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και τον κ. Πιτσιλή κάναμε μία σύσκεψη και είδαμε τα τελευταία προβλήματα που υπάρχουν με τις δηλώσεις των αγροτών και θα βγει μια συγκεκριμένη ανακοίνωση για το πώς και σε αυτά θα δοθεί κάποια λύση. Νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση παράτασης για τις φορολογικές δηλώσεις των αγροτών, αν τα ζητήματα λυθούν».

antenna.gr
_