Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο πρόεδρος «μπήκε» στη γραμμή

Έναν ιδιαίτερα φιλελεύθερο τρόπο σκέφθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν για να γιορτάσει μαζί με τους Τούρκους πολίτες την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος. Ο πρόεδρος «μπήκε»
αναγκαστικά στα τηλέφωνά τους και έστειλε ηχογραφημένο μήνυμα.
Όσοι χρησιμοποίησαν χθες τα κινητά τους τηλέφωνα στην Τουρκία ήταν υποχρεωμένοι να ακούσουν ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο υπουργός Τηλεπικοινωνιών της χώρας Ομέρ Φατίχ Σαγιάν μέσω Twitter.
«Ως πρόεδρός σας, σας συγχαίρω για την 15η Ιουλίου, η μέρα Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας. Ο Θεός να δείχνει έλεος στους μάρτυρές μας και εύχομαι στους βετεράνους μας υγεία και ευεξία» ανέφερε το περίπου 15 δευτερολέπτων μήνυμα.
«Οι πολίτες μας, κατά τη διάρκεια των τηλεφωνημάτων, άκουσαν το μήνυμα του προέδρου Ερντογάν για την 15η Ιουλίου» έγραψε στο Twitter ο αρμόδιος υπουργός.

Το μήνυμα έπαιζε σε όλες τις κλήσεις από κινητό σε κινητό κατά τη διάρκεια της νύχτας με αρκετούς χρήστες των social media να εκφράζουν την αγανάκτησή τους και να ποστάρουν βίντεο στα οποία προσπαθούσαν να μιλήσουμε με συγγενείς τους, αλλά έπρεπε πρώτα να ακούσουν υποχρεωτικά τις ευχές του προέδρου.
efsyn.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια