Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση Παναγούλη σε Τόσκα: Σε δέχτηκαν το ’71 στην Ευελπίδων που ήταν «φυτώριο χουντικών αξιωματικών»

Με βαρείς χαρακτηρισμούς ξέσπασε εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, ο οποίος έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία
επειδή δεν του επιτράπηκε να έχει πρόσβαση σε όλους τους «Φακέλους Πολιτικών Φρονημάτων» που αφορούν στην οικογένειά του.
Ο κ. Παναγούλης επιτίθεται στον υπουργό αποκαλώντας τον «άκαπνο, απόστρατο αξιωματικό» που «ψευδώς αυτό-αποκαλείται αντιστασιακός».
«Έγινες το 1971 δεκτός στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που ήταν φυτώριο χουντικών αξιωματικών» καταγγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής και τονίζει ότι δεν του επιτράπηκε «η πρόσβασή στα Αρχεία των υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας και να του παραδοθεί αμελλητί, το σύνολο των σελίδων που γράψαμε οικογενειακά με αίμα..».
Ο κ. Στάθης Παναγούλης αναφέρει πως από τις 1.527 σελίδες που αριθμούν οι οικογενειακοί «Φάκελοι» οι υπηρεσίες έχουν αρνηθεί να τους δώσουν τις 832 σελίδες, ενώ ζητεί να του παραδώσει τις «συνεννοήσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ με τη Χούντα των Αθηνών για την παράδοση του αδελφού του Γιώργου Παναγούλη, που έπειτα από μεγάλες περιπλανήσεις είχε καταφύγει στο Ισραήλ, προκειμένου να φτάσει στην Ευρώπη και η εξαφάνισή του έγινε τον μήνα Νοέμβριο του 1967».
aixmi.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια