Θα γεμίσει η Ελλάδα άβατα εάν ακυρωθεί η νόμιμη εκδήλωση των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια

Όχι μόνο θα  επιβεβαιώσει η  ενδεχόμενη ακύρωση της εκδήλωσης , την ανικανότητα της Πολιτείας να διασφαλίσει το νόμιμο συνταγματικό αυτό δικαίωμα ( 'Αρθρο 11 Συντ .Δικαίωμα του
συνέρχεσθαι)  αλλά θα επισφραγίσει το άβατο εκεί  για πολλές δεκαετίες δίνοντας παράλληλα  το έναυσμα σε όλη την Ελλάδα για την δημιουργία δεκάδων άβατων .
Τι φοβάστε κύριοι , μήπως αποδειχθεί ότι το κράτος  ¨έχασε κατά κράτος ¨  ή δεν μπορεί να εγγυηθεί την τάξη σε μια εκδήλωση ; , μήπως χαλάσουν οι ισορροπίες , τα σχέδια εξομάλυνσις του προβλήματος που αποτυγχάνουν για 10ετίες , θιχτούν τα συμφέροντα της εταιρείας "ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ Α.Ε" ; προκληθούν επεισόδια που θα μπορούσαν να αποφευχθούν , τι ?
Η αναρχική ιδεολογία δεν είναι απειλή όταν δεν ολισθαίνει σε αντικοινωνικές συμπεριφορές . Αυτοί που θέλουν φασαρίες , μπάχαλο και επεισόδια ( η αμετάβλητη μειοψηφία δλδ )  , θέλουν ψυχίατρο και σίγουρα δεν εκφράζουν  εκείνους που είναι ιδεολογικά αναρχικοί .
Αφήστε ¨τα πράγματα να ξεμπερδευτούν ¨και δείτε σε ανώτερο  κοινωνικό επίπεδο τα δεδομένα . 
Η κίνηση Ματ τον συνδικαλιστών της Ελληνικής αστυνομίας ξεχειλίσει από ¨υψηλή στρατηγική ¨ , διορατικότητα και αποτελεί εκπληκτική διαχείριση ενός  χρόνιου προβλήματος .
Μακάρι να γίνει παράλληλα , όμοια  εκδήλωση στο Κολονάκι  από ¨συνεσταλμένους ¨ιδεολόγους αναρχικούς , που να καταδείξουν στην κοινή γνώμη  ότι , δεν τους εκπροσωπούν η βιαιότητες , οι χουλιγκανισμοί , η διασάλευση της τάξης κ.α , προκειμένου να γίνουν περισσότερο αποδεκτοί . 
Δεν πρόκειται για εισβολή του ενός στον κόσμο του άλλου , αλλά , για αλληλοπαραχώρηση "χώρου κατανόησης ", για κοινή παραδοχή ότι υφίσταται - σε κόντρα όλων όσων θέλουν αστυνομικούς κι αναρχικούς στα χαρακώματα - δυνατότητα να δοθεί μια μάχη επιβίωσης ( όταν χρειαστεί ) "πλάι- πλάι " 
Αδιανόητο εε ??
Να καταλάβουν επιτέλους όσοι κερδίζουν απο την διαίώνηση αυτης της χρόνιας ατιπαλότητας ( αναρχικών - αστυνομίας ) ότι ... έως εδώ .
Να καταλάβουν ότι αστυνομικοί και αναρχικοί ιδεολόγοι ( εξαιρούμε όσους  ¨εγκληματούν¨ )  , κατανοούν ο ένας τον κόσμο του άλλου και δεν έχουν να "σκοτωθούν" για τίποτα , παρά μόνο ως πιόνια σε σκακιέρα άλλων 
ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Εάν σταματήσει αυτή η αντιπαλότητα , προς τα που θα εκτονώνεται η απογοήτευση της κοινωνίας , ποια άλλη βαλβίδα εκτόνωσης θα βρούμε , από που αλλού θα βρίσκουμε "πολεμικές" εικόνες για τα ΜΜΕ και λόγους η μια πολιτική δύναμη να σπιλώνει την άλλη 
Φόβος και τρόμος συνεπώς κυριαρχεί στο μέρος εκείνο του πολιτικοοικονομικού συστήματος που έχει επενδύσει στην διαιώνιση μιας τέτοιας αντιπαλότητα . 
Αυτό , θα κάνει τα πάντα για να μην γίνουν οι εκδηλώσεις και εάν γίνουν να αποτύχουν .
Αυτό είναι ο πραγματικός αντίπαλος
Δείξτε τους λοιπόν ότι , ¨δεν μασάτε άλλο κουτόχορτο ¨ , ότι τους ¨πήρατε χαμπάρι¨ , ότι , δεν θα σας ξεγελάσουν  αυτήν την φορά .
Δείξτε τους ( και οι δύο πλευρές ) ότι είστε ιδεολογικά ανώτεροι .
Στην δημοκρατία άλλωστε , ¨'όλοι οι σωστοί ¨ χωράνε .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_