Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σώθηκαν και οι ίδιοι και ο «θησαυρός» τους από το τροχαίο

Τύχη - βουνό είχαν ένας άνδρας και μία γυναίκα που κατοικούν στην Αθήνα και κατάγονται από την Αχαΐα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε από τον δρόμο στη νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, κοντά στο Διακοπτό και ανατράπηκε. Οι ίδιοι τραυματίστηκαν ελαφρά, αλλά λίγο έλειψε να χαθεί ο... θησαυρός που μετέφεραν!


Το τροχαίο έγινε την περασμένη Κυριακή και τα θύματα, που έχουν το ίδιο επώνυμο και πιθανότατα είναι αδέλφια, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Πέρασαν, ωστόσο, κάποιες ώρες ώσπου να συνέλθουν από το σοκ που είχαν υποστεί και να τους πάρουν καταθέσεις οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. Τότε, αποκάλυψαν ότι είχαν μαζί τους στο αυτοκίνητο μια βαλίτσα που περιείχε 40.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας!

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη κάνει αυτοψία στο σημείο του ατυχήματος, αλλά δεν είχαν βρει  την βαλίτσα με το πολύτιμο περιεχόμενο. Έτσι, επέστρεψαν στο σημείο για νέα έρευνα και, τελικά, κατάφεραν να την εντοπίσουν! Η βαλίτσα είχε εκτιναχθεί σε απόσταση αρκετών μέτρων και είχε πέσει σε μια λακκούβα, όπου ευτυχώς έμεινε κρυμμένη χωρίς να την εντοπίσουν περαστικοί! Έτσι, παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους και οι καρδιές τους πήγαν στη θέση τους!

πηγή: Πρώτο Θέμα


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια