Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτο περιστατικό στην Καβάλα: Επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη μπαρ διότι...δεν είχε ελεύθερο χώρο για να καθίσουν

 Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ τστα καφέ-μπαρ της πλατείας Καραολή-Δημητρίου, στην παραλιακή ζώνη του λιμανιού της Καβάλας, όταν μια ομάδα νεαρών (3 σύμφωνα
με ορισμένες πηγές, 5 σύμφωνα με άλλες) επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη ενός μπαρ και τον ξυλοφόρτωσαν διότι...δεν βρήκαν χώρο για να καθίσουν.

Πιο συγκεκριμένα -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- η εν λόγω ομάδα ζήτησε από μια από τις σερβιτόρους του καταστήματος να τους βρει χώρο για να καθίσουν, δεδομένου ότι το μπαρ ήταν ήδη γεμάτο από θαμώνες. Η υπάλληλος παρέπεμψε τους νεαρούς στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι δεν ήταν σε θέση να σηκώσει τους πελάτες από κάποιον από τους χώρους του μπαρ για να καθίσουν αυτοί.

Μάταια όμως...

Οι νεαροί -ορισμένοι εκ των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται από τον χώρο της άκρας δεξιάς και έχουν προκαλέσει και άλλα, ανάλογα επεισόδια στο παρελθόν- επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του μπαρ, τον κλώτσησαν, τον γρονθοκόπησαν (αυτόν και 2 υπαλλήλους που προσπάθησαν να σταματήσουν τον τσακωμό) και αποχώρησαν δίχως κανείς να τους ενοχλήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το όλο περιστατικό φέρεται να συνδέεται με προσωπικές διαφορές, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια καταγγελία του επεισοδίου στην αστυνομία.

πηγή: kavala-portal.gr/seleo
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια