Περισσότερα δικαιώματα έχουν οι αναρχικοί παρά οι 35000 αστυνομικοί της ΠΟΑΣΥ

Αντιγράφουμε από τον προσωπικό λογαριασμό του Φωτεινού Παγιαύλα στο Facebook: Το κομμάτι των αναρχικών το οποίο επιθυμεί να επέλθει η αταξική κοινωνία με τη βία θεωρεί δικαίωμά του να
συνέρχεται σε όποιο σημείο της πόλης θέλει, όποτε θέλει (και καλά κάνει). Τη μία θα συγκεντρωθεί στο Μοναστηράκι, την άλλη στα Προπύλαια, και φυσικά δεν λέει κανείς τίποτα.
Από την άλλη όμως, δεν είναι δικαίωμά του να μην ενημερώνει τη ΓΑΔΑ για το σημείο και την ώρα συγκέντρωσης, όπως κάνουν οι άλλες οργανώσεις που θέλουν να διαδηλώσουν. Δεν είναι δικαίωμά του να κατεβαίνει στο οδόστρωμα, χωρίς να ενημερώνει την τροχαία για το ποιο θα είναι το ακολουθητέο δρομολόγιο της πορείας του, με ό,τι συνεπάγεται αυτό στη δυσκολία εκτροπής της κυκλοφορίας προς διευκόλυνσής του πρώτα απ' όλα. Δεν είναι δικαίωμά του να αποφασίζει με τη βία το ποιος θα συμμετάσχει στο Άθενς Πράιντ και ποιος όχι. Δεν είναι δικαίωμά του να προσπαθήσει να ακυρώσει μια προγραμματισμένη εκδήλωση στην ώρα και τον τόπο που επιθυμεί ένας θεσμός.
Εάν αυτό το κομμάτι των αναρχικών επιχειρήσει να σταματήσει την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ, τότε αυτοακυρώνει τον συλλογισμό του περί ελευθερίας, τον οποίο για την οντότητά του τον έχει υιοθετήσει στον μέγιστο βαθμό.
Εάν η Πολιτεία επιχειρήσει να σταματήσει την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ, τότε έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά απέναντί μας, δίνοντας περισσότερα δικαιώματα σε αυτό το κομμάτι των αναρχικών παρά σε έναν μεγάλο θεσμό, όπως είναι η ΠΟΑΣΥ των 35000 μελών.
_