Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιοι αστυνομικοί απέκτησαν δικαίωμα σε μηνιαίο επίδομα αξίας 300 ευρώ;

Αποτελούσε πάγια κατεστημένη αντίληψη, η οποία σαν σε σκυτάλη παραδίδονταν από τη μια ηγεσία στην άλλη, άκριτα και δίχως εξέταση άλλων παραμμέτρων. Ίσως και γιατί
βόλευε.


Ο λόγος για τη συμμετοχή αστυνομικών σε μηνιαία βάση για λόγους ενάργειας και πιστοποίησης του αδιάβλητου της διαδικασίας στις επιτροπές κληρώσεων του ΟΠΑΠ. Μέχρι πρότινος, η συνηθέστερη επιλογή ήταν μεταξύ των υπασπιστών του εκάστοτε αττικάρχη.

Αυτό όμως άλλαξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr προηγήθηκε επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου δημόσιας τάξης και συγκεκριμένα προς τον ομόλογο του (Δ. Αναγνωστάκη) του γεν. γραμματέα αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, ο οποίος κατέθεσε την πρόταση του για επιλογή συμμετοχών με κοινωνικά κριτήρια, κάι που έγινε ασμένως αποδεκτό, παρά τις όποιες και λίγες είναι η αλήθεια αντιδράσεις και προσκόμματα για την αθεσμοθέτητη καθεστυκία.

Έτσι, μετά την εισήγηση και την αποδοχή, επιλέχτηκαν για τις επιτροπές δύο αστυνομικοί με αμιγώς κοινωνικά κριτήρια. Πρόκειται για δύο πολύτεκνους οικογενειάρχες, από τους οποίους ο ένας πατέρας 6 παιδιών και ο δεύτερος 4, για ένα μηνιαίο επίδομα διόλου ευκαταφρόνητο καθώς πρόκειται για 300 ευρώ το μήνα.  

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια