Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλοι μαζί σκοτώσαμε τον 11χρονο Μάριο εκεί στο Μενίδι - Ασπρόπυργος, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια απαιτούν ειδικό σχεδιασμό αστυνόμευσης

Δημοσιεύουμε κείμενο από την Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης: Όταν πριν χρόνια , άνοιξαν οι ασκοί της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ,το Μενίδι κατακλύστηκε από παλιννοστούντες ποντιακής καταγωγής
­ και τότε , το μεγαλύτερο πλυντήριο νομιμοποίησης παράνομων αλλοδαπών μόλις είχε αρχίσει να λειτουργεί. Την σκυτάλη πήραν οι  μαφίες που έχουν χωρίσει την «πίτα» του  εγκλήματος ....γνωστά.
Όλοι το γνώριζαν λοιπόν  αυτό , ακόμα και στην Ρωσία.
Παράλληλα οι υποθέσεις διαφθοράς αστυνομικών της περιοχής,  ( που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας ) ,  ήταν αρκετές για να ανεβάσουν το Α.Τ. Μενιδίου στις πρώτες θέσεις των διεφθαρμένων αστυνομικών Τμημάτων ... τότε .
Δύο χρόνια μετά κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη , δεν "πιάνει τόπο καμία δικαιολογία ". Φταίτε και εσείς λοιπόν που δεν είδατε έως τώρα το πρόβλημα  ΕΚΕΙ και δεν σας έφτασαν τα δύο χρόνια να το αντιμετωπίσετε .
Αυτό όμως θα αρθεί , μόνο όταν ΤΩΡΑ δείξετε αποτελεσματικότητα ... μέσω της δημιουργίας μιας ¨εξειδικευμένης ¨ υπηρεσίας για όλη αυτήν την περιοχή στα πρότυπα των ΤΑΕ , κάτω εκεί στην Κρήτη .( σημ . χωρίς να είναι επιφορτισμένη με προανακριτικό έργο ) 
Φταίνε όμως και οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που , δεν εκκαθάρισαν  ( χρόνια τώρα ) τους διεφθαρμένους αστυνομικούς  -  που "ανεχόταν τάχα μου " μια τέτοια κατάσταση , προβάλλοντας την δικαιολογία .... δεν μπορούμε !! και , δεν έδωσαν την πραγματική εικόνα στις πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου . ( ηθικοί αυτουργοί εκ παραλείψεως ) 
Δείτε ποιοι αστυνομικοί ( και τώρα συνταξιούχοι ) μπήκαν φυλακή πριν κάποια  χρόνια και βγήκαν έχοντας καταστήματα , ποιοι συνταξιούχοι ( ανθυπαστυνόμοι τότε ) έχουν Βίλες στην ευρύτερη περιοχή . Όλοι γνωρίζουμε ότι έδιναν ¨μηνιάτικο¨στους ....  για να μην τους κόβουν κλήσεις κ.α 
Που ήταν όμως , και οι τοπικές δημοτικές αρχές χρόνια τώρα ώστε , να προβούν στις πορείες διαμαρτυρίας όπως προχθές ; Οι πολίτες να το θυμούνται αυτό στις επόμενες Δημοτικές εκλογές . Οι κινήσεις των υποψήφιων δημάρχων  στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αυτού προβλήματος , να αποτελεί εφεξής προϋπόθεση για την στήριξή τους .
Που ήταν τα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια ;  Μήπως προβάλλουν τέτοια θέματα όταν και μόνο όταν , μπορούν να πλήξουν την κυβέρνηση που είναι στην εξουσία χρεώνοντας της , ανικανότητα , θίγοντας - άδικα τις περισσότερες φορές - την αστυνομία; 
Για τις στρατιές όμως των ναρκομανών που σαν βγαλμένες από τον απόκοσμο  των ζόμπι , αναζητούν το μοναδικό στήριγμα που τους κρατάει στην ζωή ... την δόση τους , ποιος φταίει ; Όλοι μας , όλοι όσοι δεν τους πρόσεξαν όταν ήταν παιδιά , όσοι δεν τους στήριξαν αργότερα δείχνοντάς τους τον δρόμο , όσοι ...όσοι ..όσοι .
Ο μικρός Μάριος ας "σταθεί " η αιτία να σωθούν εκατοντάδες άλλες ζωές , ας γίνει η αφορμή για να στήσουμε μια καλύτερη κοινωνία .
Δυστυχώς έτσι γίνεται στην Ελλάδα , πρέπει πρώτα να δούμε αίμα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια