Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημερίδα με θέμα τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ( trafficking )

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ημερίδα σχετικά με τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ( trafficking ), η οποία συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και την εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.
 
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 16-5-2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστύνομευσης Αερολιμένα ενώ ομιλητές ήταν ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Σδούκος Διευθυντής της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο Δρ. Ηρακλής Μοσκώφ, Εθνικός Εισηγητής του Υπουργείου Εξωτερικών για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και ο Αστυνόμος Α’ Παπαδόπουλος Ευθύμιος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
 
 
 
Η ημερίδα είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων της αεροδρομιακής κοινότητας στην καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων ενώ εστίασε κατά κύριο λόγο στην αναγνώριση των ενδείξεων δυνητικών θυμάτων εμπορίας και στην μεταβίβαση πληροφοριών στις Αστυνομικές Αρχές, με διακριτικό και ασφαλή τρόπο.
 
 
 
Επιπλέον, τις ομιλίες παρακολούθησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα, υπάλληλοι της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε., υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφάλειας καθώς και υπάλληλοι αεροπορικών εταιρειών και εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης.



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια